Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért panaszkodnak arra, hogy a nők csak a
külsőre mennek, amikor ők maguk is a külsőre mennek?
2011. jan. 3. 21:06
22/28 Willisz válasza:
ezen a kérdésen éveken át vitatkozhattok mert mindenki izlése más én pl nem szeretem a duci lányokat meg az ilyen pláza cicákat se inkább azokat lányokat akikkel lehet hülyülni és beszélni na de meg súgom haveromnak egy olyan csaj jön be akivel én soha az életbe nem lennék még egy házba se de ő neki ez jön be (ez csak példa volt) és nem tudom kiírta már de igaz hogy a külső dönt először mert nem a legcsúnyább csajjal/fiúval fogsz beszélni még ha netalántán ha utána talán ő lesz aki tetszeni fog a végén. De mindik a legszebb/leghelyesebb fiú/lány után mész ez biztos
2011. jan. 4. 17:11
ha nem lennének hülyék és nem lenne alkohol, akkor a csúnyák már rég kihaltak volna.
2011. jan. 6. 00:21
Aki az igazit keresi, az nem a külsőre megy. De az ismerkedés alapja első fokon a külső (szimpi ránézésre,szép a szeme, jó a segge, elolvadok ha csak ránézek, et cetera). Oszt' majd az idő megmondja, hogy bejött-e a számításod.
2011. jan. 6. 21:50
Ti mi a szarról beszéltek? A nők a pénzre mennek, a férfiak mennek a külsőre. :D
Én leszarom, ha a nőnek nincs pénze, de randa ne legyen már. :D
2011. jan. 7. 19:16
A FIUK ADIG ADNAK IGAZÁN MAGUKRA MIG MEGNEM HÁZASODNAK UTÁNA LEJEB ADNAK.S ADIG MIG KÜLÖN ÉLÉS VAN.ADIG ADNAK MAGUKRA.MINT AZ ÖZIKÉK AZ ERDÖBE.
2011. jan. 14. 08:27
Ez utóbbi kijelentés szerintem mindkét nemre egyaránt jellemző. Szerintem azért nem kéne ujjal mutogatni egymásra. Másfelől az egész kérdéskör értelmetlen vitatkozást szül csak, arra való, hogy a sokat csalódott egyének általánosító kijelentésekkel szidhassák a másik nemet, az ettől elvonatkoztatni képes egyének pedig igyekeznek rámutatni arra, mennyire értelmetlen ez az egész általánosítgatás. Emberek, nőjünk már fel! Ez nem az alsós udvar, ahol a lányok kiközösítik a fiúkat, ezért azok gilisztával dobálják őket! Lassan hétmilliárdan élünk ezen a Földön, kétlem, hogy bárki ismerné az ellenkező nem összes képviselőjét, az pedig, hogy eddig csak olyanokkal voltál képes összejönni, akik becsaptak, átvágtak, megbántottak, bocsi, de az a Te hibád, és most általános alanyra gondolok.
2011. jan. 14. 13:15
Az utolsónak annyira igaza van. Fogjátok már fel, hogy képtelenség olyan állítást kijelenteni, ami kivétel nélkül minden nőre/férfira igaz (persze most nem külsőségekre gondolok)! Úgy baromság ez az egész generalizálósdi, ahogy van. Tényleg fel kéne már nőni egy kicsit. Csak annyit kéne megérteni, hogy nem minden nő pénzéhes, haszonleső, üresfejű r*banc és nem minden férfi bunkó, alpári, magát felsőbbrendőnek képzelő, külsőségekre hajtó suttyó, és akkor minden okés enne. Néha komolyan elcsodálkozom az embereken. Na mindegy. Csak abban reménykedek, hogy az emberiség megéri azt a kort, amikor nem lesz ilyen soviniszta a társadalom.
Szebb jövőt!
2011. máj. 12. 20:59
Kapcsolódó kérdések: