Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről?
Tehát van 1 csaj, akinek udvarolok és úgy nézett ki a dolog, hogy össze is jövünk.Időközben jött neki 1 másik udvarló is. Azóta a lány azt várja, hogy én írjak és "harcoljak" érte, de kurv*ra nem fogok "tartalékos" lenni, ezért nem is írok neki, le se sz*rom... úgy gondolom, hogy ha ő fontosnak találna, akkor írna azért ő is néha.
Nos ehhez kérném a véleményeteket, tehát jól csinálom vagy sem?
Kort és nemet is köszi
Ezt a gyengék szokták csinálni.Tipikus megfutamodás amit csinálsz és nárcisztikus hozzáállás.
Ilyen esetekben az erősebb,a rafináltabb,az érdekesebb,kitartóbb kutya b@szik.
A csaj meg harcoljon érted?Kije vagy neki?Senki,egy srác akivel találkozott néhányszor.Az meg,hogy te milyennek látod semmit nem jelent,mert ezek többségét csak rávetíted,senki sem olyan amilyennek gondolod elsőre,vagy pár találka után.
Kapd össze magad fiam,aztán győzd le a másik kant,ha kell a csaj:)!
Egy csaj arra is betud gerjedni ha latja hogy a fiu harcol erte es tiszta szivbol szereti nem birja elengedni..De ha latja hogy csak rairogatsz akkor azt fogja gondolni hogy ah nem is vagyok az o szamara olyan fontos ..csak probalkozik hatha sikerul de nem akarja igazabol...ezert elmegy a masikkal te meg puhapocs maradsz a szemeben mivel ferfi letedre nem tudsz egy noert harcolni...Tudod nem az a harcolas hogy dobsz neki egy msn sms szoveget vagy hogy mindennap egy pluss mackoval allitassz be egyszer ketszer persze lehet ajandekozni de allandoan..nem szabad mert akkor pancsernak nez...Tudni kell azt is hogy mit jelent az hogy egy ferfi harcol egy noert...
Ha igazi ferfi vagy es ha igazan szereted nem csak leakarod fektetni akkor harcolsz...Tudod az szamomra nem is ferfias aki lefekudt ugy 1000 novel h kozbe egyikert sem harcolt meg mert mindd ringyo konnyu nocske volt...Az az igazi ferfi aki azt is be tudja halozni akit szinte lehetetlen...;)
19 csaj ;)
Igen, jobban belegondolva jól teszed. Majd észreveszi magát, ha meg nem, az az ő baja.
első voltam
Hát elég eltérő válaszokat kaptam, igen azt hiszem szeretem a lányt :(
De viszont azt sem szeretném, hogy állandóan tesztelgessen engem és a másikat.Ez pedig, hogy úgy volt, hogy összejövünk, és jött a másik gyerek, kicsit megingatta a bizalmam a hűségében is. Lehet, később ha már össze is jönnénk, jön 1 másik gyerek és...
Nem a másik gyerektől félek, semmi félelem nincs bennem, és rég volt már amikor féltem bárkitől is, csak így bele gondolva nem vagyok abban biztos, hogy akarom e zt a kapcsolatot.Azért remélem értitek mire akarok kilyukadni ezzel :) köszönöm a válaszokat, ha valakinek még van esetleg hozzá fűzni valója szívesen olvasom :)
ma 05:37
Kifejtenéd bővebben, akkor hogyan is érted a harcolást 1 lányért?
A harcolásra reagálva:
Ez nem igaz, és aki ilyet állított, az nem ismeri a lányokat.
A lányok a domináns férfiakat szeretik, aki erős, önérzetes és nem teper értük, hanem ellenkezőleg: független és elvan a csaj nélkül is. Ezek azok a pasik, akikbe a csajok szerelmesek.
Aki viszont elkezd teperni valami csajért, az megalázkodik és alárendeli magát a csajnak, és a lányok ettől a viselkedéstől undorodnak, és általában lúzernek nézik a srácot.
Meg mi az, hogy "harcolni egy lány szívéért"? Pontosan hogy zajlik egy ilyen harc? Ha nem tetszel neki, akkor nem érdekli, hogy harcolsz meg vergődsz érte - sőt, az kifejezetten taszítja. A lányok nem ilyesmik alapján akarnak egy pasit. A lányoknak a pasi külseje és dominanciája (férfias viselkedése) számít, ezt pedig néhány másodperc alatt felmérik, és eldöntik, hogy kellesz-e vagy nem.
Ilyen hősszerelmes viselkedéssel maximum nagyon ronda csajoknál van esélyed, akik a kutyának se kellenek - de gondolom te nem az ilyen lányokért akarsz "harcolni".
Igen ezzel egyet kell értenem.
Végül is ha én is tetszenék a csajnak azért néha írna ő is... hogy várhatja el hogy mindig csak én írjak?
Ez számomra megalázó és lekicsinyítő, és ha össze is jönnék vele akkor is elvárná hogy szaladjak utána?Őszintén szólva már én sem tudom mit csináljak.Ha nem ír a lány, én biztosan nem fogok.A harcolásra visszatérve, ha látom értelmét, harcolok 1 lányért, de persze csak mértékkel és nem fogom megengedni hogy papucs legyek!
Még 1x köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek.
hat szia:)
eleg fura helyzetben vagy:D
a csaj vagy csak kielvezi a helyzetet,hogy korulrajongjak,vagy nem tud valasztani...vagy nem akar megbantani egyikotoket sem(nemgondolva arra hogy mar eleve azzal megbanthat,hogy nem valaszt kettotok kozott:'|)
hat szerintem mondjuk jo uton haladsz,de azert neha irjal te is neki.....:D
sok sikert az udvarlasban:)
Hát igen elég fura helyzet ez xD
Talán az lesz a legjobb ha nem úgy tekintek rá mint 1 lányra, hanem mint 1 ismerős.Néha talán ráírok.Ha pedig ő ír nem leszek elutasító,csak abban az esetben, ha összejön azzal a másikkal(persze akkor én sem fogok neki írni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!