Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről?
Tehát van 1 csaj, akinek udvarolok és úgy nézett ki a dolog, hogy össze is jövünk.Időközben jött neki 1 másik udvarló is. Azóta a lány azt várja, hogy én írjak és "harcoljak" érte, de kurv*ra nem fogok "tartalékos" lenni, ezért nem is írok neki, le se sz*rom... úgy gondolom, hogy ha ő fontosnak találna, akkor írna azért ő is néha.
Nos ehhez kérném a véleményeteket, tehát jól csinálom vagy sem?
Kort és nemet is köszi
Hát ha nem tűnik úgy, hogy az a másik valaki az esélyesebb, akkor harcolj. Ha nem éri meg majd abbahagyod.
19/f
szerintem jol teszed, a nokert amugy se lehet harcolni, hidd el ha bejossz neki tuti jelezni fogja feled
valszeg a csaj csak elvezi h tobben is csapjak neki a szelet, elvezi a helyzetet
ha fontosnak tartana es biztos lett volna a dolgaban nem zavarta volna meg az uj pasi
Bár én nem pasiszemmel látom, de ha valaki nekem fontos, ha valakit szeretek, azért addig harcolok, amíg lehetőséget látok arra, hogy elnyerjem a szerelmét és boldoggá tegyem.
Viszont ha valaki csak egy a sok közül, akit azért jó lenne megkapni, de nem fontos, akkor magasról sz@rom le, nem pocsékolok rá energiát, ha versenyeztetni akar valakivel.
Úgy gondolom, el tudod dönteni, az a csaj melyik kategória és látod-e értelmét harcolni érte.
31/N
A szerelem 2 oldalról működik:
TE adsz valami Ő ad valamit ,ha ő nem adja meg még az alapot sem akkor nem is érdemes foglalkozni vele.
Engem rohadtul nem érdekelnek az ilyen "harcoljatok értem" típusú lányok Úgy gondolom ha én kimutatom az iránta érzett érzéseimet akkor vagy elutasít vagy pedig tényleg engem szeret.
18/F
1 rendes lánynak ismertem meg, és engem tényleg nem érdekelnek az ilyen "1 éjszakás kalandok".Azért is udvaroltam épp neki.De ahogy látom eléggé vissza él azzal, hogy tudja, tetszik nekem.Eléggé bánt a dolog mert sokat találkozgattunk és puszi, ölelés is volt, láttam, hogy vonzódik hozzám valamilyen szinten, de úgylátom, ezt hagynom kell.
Köszönöm a hozzászólásokat!
Első válaszoló: Magamat látom esélyesebbnek, de nem szeretnék érte olyan módon harcolni, hogy tesztelget engem és a másikat, és amelyikünk a "jobb"...
Ha tetszek neki, akkor hajrá, ha pedig nem akkor hagyjon a fenébe!Nem akarok és nem is fogok senkinek tartalékosa, vagy papucsa lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!