Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomat hanyagolom, mert megbántott. Reakció: rátesz még egy lapáttal. Hogyan győzhetek?
Újabban nem megyek át hozzá, nem alszom nála, nem hívom stb.
Sőt, még veszekedni sincs kedvem.
ez megy három napja.
erre ő mindig ír egy sms-t közli, miket csinál, hogy bántson.
p lmindig együtt csavarogtunk eddig, meg plázáztunk, meg jártunk úszni. most bevágja, hogy "megyek úszni, puszi"
meg se kérdez megyek e vele. direkt csinálja, cserébe hogy hanyagolom, provokál.
csakhogy még így is le vagyok fáradva, nem reagálom le. annyit írtam, jó úszást.puszi
Hogy oldjam meg a helyzetet?
Egy párkapcsolat nem arról szól, hogy ki fog győzni. Egy kapcsolatban mindkét fél győztes..ha már hatalmi harcok folynak, az régen rossz.
Mivel bántott meg? nem kért bocsánatot?
Ezt egyébként kőkemény hisztinek hívják a köreimben. Éretlenek vagytok, de talán te jobban. Ő csak elmondja neked, hogy mit fog csinálni, és pont azért, hogy tudjál róla. Ezzel is talán jelzi, hogy ő veled szeretne lenni. Erre nem gondoltál? és talán azért nem kérdezi meg, mert már ki van a hisztidtől.
Nyomj be valami extra combót! :D Miért nem lehet megbeszélni? Meg miért kell hanyagolni a másikat? Ez az örökös taktikázás annyira szánalmas dolog. Bocsi, hogy ezt mondom, de hagyj fel ezzel, és béküljetek ki.
20F
A jó isten pics*ját, kérdező, ne haragudj...
Az ilyen kis "győzelmi játékoknak" az lett a vége, hogy feljelentett a (már szerencsére csak VOLT) barátnőm.
Hány éves vagy? 15?
Hogyan győzhetsz?
Úgy, ha engedsz.
Szépen bocsánatot kérsz, hogy hanyagoltad és megbeszélitek az egészet, hogy ez miért van, neked nem tetszett ez, neki nem tetszett az.
Ez nem verseny kisanyám!!!
a problémát már számtalanszor megbeszéltük
a helyzet változatlan
jelenleg bele fáradtam
nem taktikázásból hanyagolom, csak egy kis nyugalmat akarok, hogy ne idegesítsem magam rajta
a baj,mindenkivel akárhol vagyunk, KIVÉTEL nélkül flörtöl.
felhoztam, hogy ez zavar.
ő meg letagadja.
ma egy pillanatra találkoztunk az alatt a pillanat alatt tetőtől talpig végigbámulta a bnőmet.
már nem is szólok. NEM hisztizek.
csak valahogy így nem hiányzik a barátom, ahogy tegnap sem, meg tegnapelőtt sem.
szeretném, ha nem lenne semmi baj, és nem kellene a flörtjeivel szembesülnöm
ezét hanyagolom
és jelenleg ő hisztizik. nem én.
Kérdező:
Elmondtad neki a problémádat, megbeszéltétek, nem változott semmi. Logikusan merül fel a kérdés: minek vagy akkor még mindig vele?
kedves utolsó a lehető legtisztábban látod
csak nem akarok sem veszekedni, sem találkozni tényleg.
de azt sem hogy ilyen "izé" legyen a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!