Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg fogjuk unni egymást?
10:57-es vagyok
Húú, hát én nagyon örülnék egy ilyen ötletnek kedves kérdező, ha nekem ezt mondta volna!! Hogy vegyünk bort..stb. iszogassunk, majd lesz ez meg az...:)) Hát ez nagyon jó lenne, de ő nem iszik alkoholt, pedig néha megtehetnénk, olyankor olyan őrült dolgokat tudnánk együtt csinálni. :)) Szerintem mi Szilveszterkor is kölyök pezsgőt bontunk...:((
Ha megemlíteném neki, hogy kicsit inni kéne, akkor egyből rám fog förmedni...utálja ha egy nő iszik. Pedig néha lehetne...főleg szilveszterkor és tényleg csak becsiccsentésig...majd azért rákérdezek, de tuti le fogja harapni a fejem. :((
11:49-es,
amúgy az ivást mi se úgy gondoltuk, hogy mattrészegre, csak ilyen "rúgjunk be kicsit együtt" szinten
12:41-es,
nem ez volt a kérdés! nem azt kértem, hogy engem minősíts, nem tanulok rosszul, tehát még csak nem is jogos. és nem mondtam, hogy hatalmas problémáim vannak, mert nincsenek is, sőt nagyon boldog vagyok, ez inkább csak egy félelem, mint probléma. és én sem szeretnék társfüggő lenni, de egyszerűen rosszul érzem magam nélküle. lehet hogy csak nagyon szerelmes vagyok, de nem érzem magam egésznek, ha nincs ott, nem tehetek róla tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!