Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél az egyik barátnőd/barátnőd exével?
Nem. Ez a "nem" csakis arra az esetre vonatkozik, amennyiben az egyetlen, igazi barátnőm exéről lenne szó.
25/L
Ja és a nővérem exeivel sem.
Nekem barátnőm(azaz már nem barátnőm) folyamatosan ezt csinálta...soha nem tudott pasizni és mindig az én exeimmel jött össze...ellenben vele én soha nem tennék ilyet!!!
Ehhez a dologhoz kib*szott nagy arcnak kell lennie az embernek...
20/L
Hát ez sokmindentől függ. Attól főleg, hogy milyen exről van szó. Ha csak ilyen tinikori 1-2 hetes-hónapos "járás", akkor szertintem a bartánőmet se zavarná, mert annak nincs jelentőssége.
Viszont ha tényleg az exe, tehát komoly kapcsolatuk volt, akkor biztosan nem. Már csak azért sem, mert nyilván a barátnőm révén ismerem a pasi összes gyengeségét, rossz szokását.
De komolyan, egyik barátnőm exét se kívánnám, miután szakítottak, mert kb olyan, mintha én szakítottam volna velük.... És nem is tudnék olyannal lefeküdni, aki már lefeküdt a barátnőmmel... (és akkor még a dolog erkölcsi oldalát nem is nézem, mert az egyértelmű)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!