Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összejönnél az egyik barátnőd/...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél az egyik barátnőd/barátnőd exével?

Figyelt kérdés
2010. dec. 28. 23:35
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem. Ez a "nem" csakis arra az esetre vonatkozik, amennyiben az egyetlen, igazi barátnőm exéről lenne szó.

25/L

Ja és a nővérem exeivel sem.

2010. dec. 28. 23:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát az én barátnőm összejött az exemmel.Engem sem zavart,meg a srácot sem zavarta a dolog.És akármennyit nyugtatgattam őt,nem hatott.Őt zavarta végsősoron a leginkább ez az egész szituáció.Mint kiderült a srác még szerelmes volt belém.:/Így már érthető..
2010. dec. 29. 00:14
 3/7 anonim válasza:
Hát attól függ!! Ha szeretitek mást..És a barátnődet nem szereti.!! De hasonló helyzetben vagyok én is..:S Csak még nem az exe!!
2010. dec. 30. 18:50
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem barátnőm(azaz már nem barátnőm) folyamatosan ezt csinálta...soha nem tudott pasizni és mindig az én exeimmel jött össze...ellenben vele én soha nem tennék ilyet!!!

Ehhez a dologhoz kib*szott nagy arcnak kell lennie az embernek...

20/L

2010. dec. 30. 18:58
 5/7 A kérdező kommentje:
örülök, hogy más is úgy gondolja, hogy ez undorító dolog
2010. dec. 30. 19:14
 6/7 anonim ***** válasza:
igen, ha semmi közük már egymáshoz.
2010. dec. 30. 19:37
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát ez sokmindentől függ. Attól főleg, hogy milyen exről van szó. Ha csak ilyen tinikori 1-2 hetes-hónapos "járás", akkor szertintem a bartánőmet se zavarná, mert annak nincs jelentőssége.

Viszont ha tényleg az exe, tehát komoly kapcsolatuk volt, akkor biztosan nem. Már csak azért sem, mert nyilván a barátnőm révén ismerem a pasi összes gyengeségét, rossz szokását.

De komolyan, egyik barátnőm exét se kívánnám, miután szakítottak, mert kb olyan, mintha én szakítottam volna velük.... És nem is tudnék olyannal lefeküdni, aki már lefeküdt a barátnőmmel... (és akkor még a dolog erkölcsi oldalát nem is nézem, mert az egyértelmű)

2010. dec. 30. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!