Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Képtelen vagyok szakítani....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képtelen vagyok szakítani. Szerintetek?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok és több, mint 2 éve vagyunk együtt a barátommal. Sajnos nagyon sok a probléma és úgy érzem, ez így már nem fog menni. Sokat beszéltünk erről, egy időre változtunk, majd minden ment tovább, ahogy előtte.

Amikor nincs velem, akkor elhatározom, hogy szakítanom kell, nem húzhatom az időt tovább. Viszont abban a pillanatban, hogy nekikezdek a témának, leblokkolok. Magamat hibáztatom és úgy érzem, nem akarom elveszíteni őt. Barátok, család szerint is lépnem kellene, de egyszerűen képtelen vagyok rá. Ráadásul mindenben elsők vagyunk egymásnak és ez még jobban megnehezíti a dolgot.

Szerintetek mit kellene tennem? Hogy legyek akkor is határozott?

2010. dec. 28. 21:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Biztos vagy benne, hogy csak a szakítás lehetséges? Nekem valahogy az jött le, hogy ti igenis szeretitek egymást. Lehet egyszerűen csak odakéne tenni magatokat, valamilyen módon frissíteni a kapcsolatot.
2010. dec. 28. 21:43
 2/7 anonim válasza:
A legfontosabb kérdés az az, hogy szereted-e még? Tedd fel magadnak őszintén a kérdést. Ha szereted akkor talán üljetek le és beszéljétek meg de ne úgy, ahogy eddig. Változtass és próbáld elmondani neki, hogy most már eleged van ebből és ha nem változik a helyzet akkor vége. Ha pedig nem szereted akkor felesleges tovább húznotok egymás idegeit. Csak rosszabb lesz hidd el.
2010. dec. 28. 21:44
 3/7 anonim ***** válasza:

Nálam is ez volt a helyzet. Tudtam hogy nem őt akarom magam mellett tudni a későbbiekben mégse tudtam megtenni. Mondjuk aztán ő rásegített azzal hogy megcsalt visszafogadtam aztán még ő kért szünetet stb...én előtte megmondtam neki telón hogy mi a helyzet (mivel sulilag kezdetben nem de amugy messze laktunk egymástól) aztán találkoztunk ott meg már nyitott volt a téma. Ha így nem érzed jól magad jobb minél előbb megtenni

18/L

2010. dec. 28. 21:47
 4/7 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy megváltozott. Régen egy kedves, aranyos, romantikus fiú volt. Most viszont bunkó, nem csak velem, másokkal is. Csúnyán beszél meg ilyesmi. Ha rossz kedve van, akkor aztán meg se merjen szólalni senki.
2010. dec. 28. 21:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha döntöttél, akkor ezt mondd is el neki. Elmondod, hogy sokat gondolkodtál ezeken a dolgokon és úgy látod, hogy kár erőltetni, csak az időt húzzátok. Jobb szabadon, mindketten találhattok így olyan társat, aki jobban illik hozzátok. Aztán ha a sors egymásnak rendelt, akkor úgyis fogtok még találkozni.
2010. dec. 28. 21:52
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy ezt kellene tennem. De komolyan képtelen vagyok rá. Ahogy nekikezdek, elszáll minden elhatározásom és mégsem mondom. Mégis úgy döntök, hogy folytassuk. Pedig az eszem tudja, hogy nem szabad ezt tennem, de nem megy.
2010. dec. 28. 21:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Te döntesz. Én a hasonló kételyeim során át szoktam gondolni, hogy vajon valóban ő hibázott-e, vagy én. Ha korábban megengedtem neki, hogy széthagyja a zokniját, akkor egyszeriben ez nem válhat szakító-okká. Ha viszont nem tartja be a megbeszélt dolgokat, akkor mondhatom, hogy na szevasz, keress más balekot. A szerelem/megszokás miatt az elválás persze így is nehéz, nekem is, de nem játszadozhatunk egymás érzéseivel csakúgy. Ha nekem valami nem jó, akkor nem tehetem meg, hogy továbbra is magamhoz láncolom az embert, mert becsapnám vele. Továbbra is hiszem, hogy ha a sors egymásnak rendelt, akkor majd találkozunk máskor, máshol és boldogok leszünk együtt.
2010. dec. 28. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!