Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem találom a párom, mit tegyek?
ebbe talán nem hal bele az anonimitás! amint láttátok felejtsétek is el :D
Jó a macid.
Állítólag minél jobban akarja az ember annál nehezebben sikerül, fordított pszichológia.
Esetleg kimerült a környezeted tárháza, ha vmi új helyre vetődsz ott is nézz szét, persze abból távkapcsolat lehet, ami nem túl előnyös...
Mindenesetre új terep kéne, ha nem is messze, inkább más közegben, de ott ahol élsz.
hogy lehettek ilyen tahók? kértek egy képet róla, aztán meg jól leoltjátok? Basszus. Annyi tartás lehetne bennetek, h ha nem is jön be, de vagy finomabban közölni, vagy egyáltalán nem közölni vele!
Amúgy meg sztem nem rossz. Határozottan nem rossz. :) (Én csak az ilyen típusú képeket nem szeretem, de amit látok, az tetszik) Ízlések és pofonok. Mindenkinek más a szép.
Szóval sztem ne add fel! És tudod, ha komoly kapcsolatot szeretnél, talán tényleg nem a bulizás a legjobb mód rá, h megtaláld a párod. :) Meg sztem a netes társkeresőktől se várj sokat. (Tapasztalat. Én hiába gondoltam komolyan, a sok hülye levél miatt elment a kedvem az egésztől.)
Olyan helyekre menj, ahova vele később is elmehetsz. Koncert? teázó? Billiárdterem? És tényleg társaságot keress magad mellé. Menj haverokkal, legjobb barátoddal sportolni, kiállításra, mittomén. :) Hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!