Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan engesztelhetném ki?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan engesztelhetném ki? meleg 15/F

Figyelt kérdés

A helyzet a következő:

Egy éve vagyunk együtt a barátommal. ő 19 éves. Nagyon szeretem és nem akarom elveszíteni. De sajnos elkövettem egy nagy butaságot, lefeküdtem egy másik fiúval. Ő semmit nem tudott erről semmit amíg be nem vallottam neki a dolgot. Nagyon szeretem ezért nem voltam képes hazudni neki. Elmondtam neki, hogy a másik fiú iránt nem érzek semmit, csak szex volt közöttünk. Nagyon rosszul fogadta a dolgot , elmondta , hogy ő is szeret , de ezt nem tudja megbocsájtani nekem ezért szakítottunk. Én nagyon szeretem és nem akarom elveszíteni őt. Hogyan győzhetném meg róla , hogy én csak is őt szeretem és nem bírom ki nélküle? Szerintetek van rá esély, hogy megbocsájt?

2010. dec. 27. 22:35
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:

Bocs ,hogy csúnyán beszélnek de úgy bevannak baszva mint az állat :') Szóval úgyérzem én is ráöntök a garatra :D

Fenékig :) Amugy meg küldj neki Páleszt megbocsájt ;)

2010. dec. 30. 22:57
 22/48 Mentifantezsvér ***** válasza:
deha mégcsak fiukkal voltál honnan tudod hogy neme lenne jobb egy lánnyal..?mivan ha mégse vagy meleg..csak azt hiszed mert megse próbálsz nemazlenni..?
2010. dec. 30. 23:00
 23/48 anonim ***** válasza:
91%
Úristen. Ha az ember szeret valakit, aki éppenséggel egy fiú, és jó vele, akkor miért próbálja meg lánnyal is? Csak azért mert az a normális és kövesse azt? Te pedig miért nem próbálod meg fiúval, lehet meleg vagy.. ennyiből :)
2010. dec. 30. 23:03
 24/48 anonim ***** válasza:

menny el partyzni öcsipók igyál egy keveset tudjuk hogy nem birjátok a piát és csajozz be :D

ugyis lesz egy csomó ribanc akik már kezdéskor részegek azokkal próbálkozzatok ;)

küldök egy képet és mond meg mit érzel amikor rápillantasz !

[link]

[link]

2010. dec. 30. 23:05
 25/48 anonim ***** válasza:

ha kell az msnje akkor szólj jófej kedves :D

de nem k.rva :)

2010. dec. 30. 23:06
 26/48 anonim ***** válasza:
xD
2010. dec. 30. 23:09
 27/48 Mentifantezsvér ***** válasza:
23:03 igazából nem azt mondom hogy azért mert ez az elvárás..hanem hogy ha megse probált normális lenni honnan tudja hogy nem az? és amúgyis lány vagyok szóval nekem az a normális ha fiuval..:D
2010. dec. 30. 23:10
 28/48 anonim ***** válasza:
53%

Szééép kis kommentek mit ne mondjak.. (Tisztelet a nagyon kevés kivételnek.)

Nekem semmi bajom a melegekkel. Inkább azokat az embereket nem értem meg, akik tényleg ennyire utálják őket. Mégis miért? Jó, lehet, hogy nem ez a "megszokott". De ha egyszer így születik valaki. Ugyanolyan emberek, mint bárki más. És tényleg, mint már egy másik válaszoló is írta, ha a ti gyerekeitek is azok lesznek, akkor mi lesz? Többé semmi közötök szegényekhez?? Haljanak meg? Ez Magyarország! Ennyit az "intelligens és toleráns" magyar emberekről, akik itt osztják az észt, de eközben begyöpösödött észjárással gondolkoznak. Ugyan képzeljétek már magatokat a helyükbe...

És még valami. Ha meleg, akkor meleg. Nem fog lányokkal próbálkozni. Az más kategória, méghozzá a biszexuálisok..

Kedves kérdező. :)

Szerintem is hagyd. Meg kell emésztenie a dolgot. Ha tényleg mindketten szeretitek egymást, reméljük megbocsát.

De most komolyan.. Miért csaltad meg, ha annyira szereted? :\

2010. dec. 30. 23:11
 29/48 anonim ***** válasza:
0%
jól mongya "ásd lem gad.." homokosok miatt van a globális felmelegedés -.-" ..:D
2010. dec. 30. 23:13
 30/48 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, hogy beleszólok, de ez a srác nem parasztgyűlést szervezett a kérdése alá. Kérdezett valamit, akinek nem tetszik, lapozzon tovább.
2010. dec. 30. 23:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!