Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan engesztelhetném ki? meleg 15/F
A helyzet a következő:
Egy éve vagyunk együtt a barátommal. ő 19 éves. Nagyon szeretem és nem akarom elveszíteni. De sajnos elkövettem egy nagy butaságot, lefeküdtem egy másik fiúval. Ő semmit nem tudott erről semmit amíg be nem vallottam neki a dolgot. Nagyon szeretem ezért nem voltam képes hazudni neki. Elmondtam neki, hogy a másik fiú iránt nem érzek semmit, csak szex volt közöttünk. Nagyon rosszul fogadta a dolgot , elmondta , hogy ő is szeret , de ezt nem tudja megbocsájtani nekem ezért szakítottunk. Én nagyon szeretem és nem akarom elveszíteni őt. Hogyan győzhetném meg róla , hogy én csak is őt szeretem és nem bírom ki nélküle? Szerintetek van rá esély, hogy megbocsájt?
szerintem egy picit most hagyd békén, ezt fel kell neki tudni dolgozni..
valami csak hiányzott belőle, ha megcsaltad..ha minden tökéletes lenne, nem máshol keresnéd azt a bizonyos pluszt..
tehát egy picit hagyd, ne keresd, ne fáraszd a bocsánatkéréseiddel.. fel kell neki is dolgozni..és ha már úgy érzed valamilyen szinten már nincs harag benne, akkor lehet az egészről beszélni..
18/L
Én meg komolyan kérdezem, hogy te tényleg ennyire bunkó vagy?
És a válaszom : Igen
a mi heteroszexualis szempontunkbol biztos hogy durvanak hangzik ... h egy 15 srac szexualis kapcsolatot letesit egy 19 eves sraccal.
dehat mindenki maga valogatja meg h mit csinal...
15/F.
de ha szereted nemkellet volna megcsalnod...
dehat ez van... hatha megbocsajt
ma 22:57
furan hangzik :)... en is meglepodtem.
dehat ez van izlesek es pofonok :D
"Küldj neki lefekvés után sms-t, meg hasonló jóleső dolgokat"
Tényleg jólesik, ha felkeltik az embert az álmából :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!