Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan engesztelhetném ki? meleg 15/F
A helyzet a következő:
Egy éve vagyunk együtt a barátommal. ő 19 éves. Nagyon szeretem és nem akarom elveszíteni. De sajnos elkövettem egy nagy butaságot, lefeküdtem egy másik fiúval. Ő semmit nem tudott erről semmit amíg be nem vallottam neki a dolgot. Nagyon szeretem ezért nem voltam képes hazudni neki. Elmondtam neki, hogy a másik fiú iránt nem érzek semmit, csak szex volt közöttünk. Nagyon rosszul fogadta a dolgot , elmondta , hogy ő is szeret , de ezt nem tudja megbocsájtani nekem ezért szakítottunk. Én nagyon szeretem és nem akarom elveszíteni őt. Hogyan győzhetném meg róla , hogy én csak is őt szeretem és nem bírom ki nélküle? Szerintetek van rá esély, hogy megbocsájt?
Nem igazán értem miért kell ekkora k*cs*gnek lennie néhány embernek. Azért mert valaki meleg, még nem kell sem megdöglenie, sem más egyéb. Ha meleg, hát meleg. Ez van. Ő így boldog. Miért kell leb*zizni egyből, meg ennél durvábbakat mondani Neki?
Öcsém!!! Komolyan mondom ilyenek a magyar emberek. Nem tolerálnak senkit. Tisztelet a kivételnek. De ha két nőt láttok, áll a farkatok, mi?
Na és mi van akkor ha a gyerekeitek is melegek lesznek? Mit csináltok Vele? Megölitek? Vagy mi? Beadjátok a gyivibe?
Utálom az ilyen k*cs*g r*h*d*k*k*t.
Amúgy kedves kérdező. Nem kellett volna megcsalnod, de hát ez van. 15 évesen még előfordul, bár nem mondom, jó korán kezdted. :D
Szóval szerintem is hagyd egyenlőre. Persze ne hanyagold el. És szerintem különleges módon kérj bocsánatot Tőle.
Főzd meg a kedvencét. :)
Na hát ennyi :)
28/L
Gonosz kis fartúró megcsalja a köcsögjét és most itt ápolgassuk a lelkét. Na hagyjál már. Engem nem érdekel ha valaki búza, és nincs is velük bajom. De azt utálom amikor azzal jönnek, hogy fogadjuk el őket, meg legyünk velük toleránsak. Közbe meg rázzák a seggüket Pesten egy kamionon.
És ha már a gyerekeknél tartunk. Kell az neked, vagy bárkinek, hogy sétálsz az óvodás korú gyerekeddel és azt látod, hogy két férfi vagy nő fogja egymás kezét, vagy ne adj Isten rágót cserélnek? Azt fogod mondani annak a gyereknek, hogy ez teljesen normális?
El tudom képzelni azokat a homokosokat, akik csak szépen meghúzzák magukat, de azok miatt akik "felvállalják" kell szégyellniük magukat. Vállalják fel a családjuk előtt és a szűk baráti körben. De azt ne kelljen már elnéznem, hogy egyesek még reklámozzák is ezt, és úgy csinálnak, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga.
én megmondom őszintén jót röhögök a kommenteken :D
alapból semmi gondom a melegekkel amig engem békénhagynak . de mivel kérdésre kéne válaszolni (miért csaltad meg .. mondjuk ezt alapból semmilyen embernél nem tudom megérteni ) ezért hagyd a francba majd lesz más ha nem akkor így jártál itt a szilveszter menny csajozni vagyis pasizni :)
BIG LÁJK : A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:22
A magyar nyelv meggyúúúfítása és a liberűűális mellék terméke ez a szó: MELEG
Számomra ennek a szónak más jelentése van: Például: Meleg idő van, meleg a tea, meleg a víz.
De egy bu*zii*ira, h*omokoo*osra nem tudom azt mondani, hogy meleg...
A társadalom a férfi és női kapcsolatokon alapulnak és nem azon, hogy azonos neműek problémáit oldjuk meg..
Egyébként meg lehet esély, csakis rajtatok múlik. Mi nem találhattjuk ki a helyes megoldást, azt nektek kell tudni..
ezekkel a csillagokkal olyan ronda lesz a szó kinézete . miért nem lehetne pont ?
nézd : b*u*z*i , b.u.z.i
Na melyi ka szebb ?
így jött össze, és nem érdekel más véleménye..
Azt írtam amit kellett, és nem mást.
Nem akarok bunkó lenni..komolyan kíváncsi vagyok : HOGY A SZ*R BA LEHETSZ 15 ÉVESEN MELEG??? O.o
na de a kérdésre a válasz: ha annyira szereted miért csaltad meg?akkor mégse szeretheted annyira.magamból kiindulva ha szeretek valakit azt tuti seoha de soha nem csalnám meg. de 15 évesen hogy lehetsz meleg? próbáltál már kapcsolatot egyátalán lánnyal vagycsak eldöntötted hogy meleg leszel??? bocsi de ez nekem télleg felfoghatatlan..:S
A normális választ adóknak köszönöm a segítséget.:)
Az előzőnek pedig: Miért ne lehetne valaki 15 évesen meleg? és nem, eddig csak fiúkkal volt szexuális kapcsolatom
ráment a redtubén a gay kategóriába :(
a sátán útjain XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!