Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van benne ennyire a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van benne ennyire a lányokban, hogy egy szűz fiúval úgysem lehet jó?

Figyelt kérdés
2010. dec. 27. 18:27
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Ezzel nem lettem okosabb. :D
2010. dec. 27. 18:47
 12/26 anonim ***** válasza:
Ez evolució. A lényeg a dominancia és az,hogy a férfi erősebb, tapasztaltabb legyen. Ennyi.
2010. dec. 27. 18:56
 13/26 A kérdező kommentje:

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:56

És ez miben kapcsolódik az én kérdésemhez?

2010. dec. 27. 18:58
 14/26 anonim ***** válasza:

énvagyok a 75-ös. a 72-es hozzászólásában van igazság, és nagyonis kapcsolódik a kérdésedhez....

mondtamén h furcsák...:D

2010. dec. 27. 19:05
 15/26 A kérdező kommentje:

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:05

Ja, hogy tapasztaltabb. De a kérdésem az volt, hogy miért gondolják sokan a nők közül, hogy eleve nem lehet jó a szex?

2010. dec. 27. 19:06
 16/26 anonim ***** válasza:

ha jól gondolom akkor te még szűz vagy és aggódsz, hogy béna leszel. Most ezt te se gondolhatod komolyan, hogy minden elsőre menni fog... Szerintem nem azon kéne gondolkoznod, hogy jobb leszel-e annál akinek már van tapasztalata, hanem egyszerűen majd figyelni a barátnődre és bele fogsz jönni a dolgokba te is. Egyébként szerintem egy tapasztaltabb fiúval is ugyanúgy egymásra kell hangolódni.

20L

2010. dec. 27. 19:14
 17/26 anonim ***** válasza:

Kérdező,

ha az vagy, akire gondolok, akkor kefélj már meg valakit, az istenért...!

2010. dec. 27. 20:19
 18/26 anonim ***** válasza:

Jesszus milyen emberek vannak...:(

Nekem a párom 22 évesen szűz volt még mikor összejöttünk. Jó az első alkalommal tényleg sokat nevettünk, meg szegény annyira izgult h nem is tudott elmenni csak orálisan, és én irányitottam, de nem volt béna egyáltalán. Igaz nyalni nem tud azóta se tökéletesen viszont elsőre megtalálta a G pontom az ujjaival. Azóta a szex isteni vele. Elmondanám h sokkal jobb mint az előtte levő partnerem aki "tapasztalt" volt. Persze ő tudta h neki mi a jó, de az nekem kevés volt. Egy szűz fiúval, ha komolyan gondolja az ember, sokkal jobb lehet a szex, hiszen már az első alkalomtól magadhoz tudod "idomítani"( ez most hülyén hangzik de nem tudok rá jobb szót:D).

Amúgy kérdező igen ez van a lányokban, én is kicsit megijedtem mikor kiderült egy elszólásából h nem volt még lánnyal. Nem gondoltam volna róla.

Az meg h van bennük vmi furcsa... ha mindenhol azt hallják h "lúzerek" kockák" "esélytelenek" stb stb akkor h lehetnének "normálisak"?

2010. dec. 27. 20:52
 19/26 anonim ***** válasza:
Tehát ah szűz vagyok akkro húzzak el a p*csába, de ha emiatt mondjuk prostival szerzek tapasztalatot akkor azért húzzak el a p*csába:)
2010. dec. 27. 21:37
 20/26 anonim ***** válasza:

Sőt ha 1éjszakásban veszted el akkor is húzz a p.csába, de ha 3nál több szexpartnered/barátnőd volt akkor is...

Ezért irtam az előbb h szánalmas emberek vannak

2010. dec. 27. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!