Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van benne ennyire a lányokban, hogy egy szűz fiúval úgysem lehet jó?
nem ez van bennük. hiszen mindenki így kezdte, mindenki volt szűz egyszer. inkább az h bizonyos kor után már inkább tapasztaltabb fiúkra vágynak a nők és nem olyanra akit tanítgatni kell.
a másik az h a 20on felüli szűz fiúkban már van valami fura...mind viselkedésileg mind kinézetileg
ez a szerelem dolog is elvan túlozva egy kicsit. a szerelem nemegészen azt jelenti h elfogadom mindenhogy ahogyan van és nemszólok soha semmiért hanem minden ámen és minden tökéletes.
ilyen az álomvilágban van csak.
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:36
Jah értem. Tehát szereted, de azért nem vagy képes annyit megtenni, hogy rávezeted, hogy mi a jó neked.
De most komolyan, az emberek ennyire felszínesek mostanság?
nemerről van szó, félreértesz. ha kifogok egy olyan fiút aki szűz (és nemistűnik fel nekem) és beleszeretek, természetesen nemfogom őt eldobni magamtól.
de eleve, mint mondtam, a 20on felüli szűz fiúk vhogy furcsák, úgyhogy nemhiszem h én addig jutnék egy 20on felüli szűz fiúval h belészeressek
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:40
Mi a furcsa a 20 évesnél idősebb szűz fiúkkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!