Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
Már teljesen ki vagyok. Nemrég szakítottunk a barátommal. Azóta nem nagyon beszélünk. Mindig engem bámul, meg érzem azt is, hogy még szeret, de valami miatt otthagyott. Hétvégén egész jól elbeszélgettünk, mondhatni kibékültünk, úgy barátilag. Most ráírtam msn-en, erre elkezdett velem bunkózni, tiszta undok volt, mikor megkérdeztem, miért annyit mondott, hogy nem tudja. Itt vége is szakadt a beszélgetésnek. Segítsetek kérlek, miért csinálhatja ezt?
Előre is köszönöm.
2010. dec. 27. 18:17
3/7 A kérdező kommentje:
Mit tehetnék vele? Próbáltam már békülni, rengetegszer bocsánatot kértem, és mégsem. Pedig tudom, hogy akarná. Hogy tudnám mégis rábeszélni, hogy adjon még egy esélyt? Nem akarom elveszíteni, nagyon szeretem...
2010. dec. 27. 18:22
4/7 anonim válasza:
akkor egyet tehetsz .. tojd le .. egy p*cs .. ha te megtettél amit tuttál akkor ő következne.. de ha ilyen ..
5/7 anonim válasza:
Állj oda elé: és mond a szemébe: "szeretlek, próbáljuk meg még egyszer, de most komolyan, úgy, hogy nem durcizol, és nem sértődősködsz." Ha ezek után is bunkó, hagyd ott.
6/7 A kérdező kommentje:
Rendben, megpróbálom. Köszönöm a segítséget:)
2010. dec. 27. 18:28
7/7 Gress válasza:
na de ha a fiú hagyta ott akkor miért kéne a lánynak utána rohangálni?ha mégis akar valamit a fiú akkor lépjen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!