Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori hogy egy lány olyannal viccel (lent)?

Figyelt kérdés

adott két barát..

a lány elkezdi: szerintem szexeljünk szilveszter este :D

a fiú: tessék ?

a lány : oh csak vicceltem.. látnod kellet volna a képed.

2010. dec. 27. 18:12
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
öcsém, neked lesz legalább egy jó szilveszter estéd ;)
2010. dec. 29. 16:33
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

figyelj hívd el egy romantikus sexuális élvezetekben gazdag szilveszterestére vegyél egy doboz cotont és várd hogy el mennyen ha elmegy akkor lesz egy kellemes szexuális élményekben gazdag szilveszter estéd begy barát társaságában (egy lányról van szó még mindig)

ha meg meg mégsem megy el akkor használd a kezed

2010. dec. 29. 16:45
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
a csajok szeretik huzni a fiuk agyat:D
2010. dec. 29. 16:49
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

Erről egy vicc jut eszembe:

Jancsi Levelet ír juliskának:

- Szombat este jössz a szénakazalhoz dugni?

Juliska válaszlevele jancsinak:

- Megyek. Értem ám a célzást...

2010. dec. 29. 16:52
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

Valamelyik nap ehez hasonló kérdést olvastam, csak itt lány tette fel a kérdést hogy van egy fiu barátja akivel leszeretne feküdni,de nem tudja hogy célozgasson rá.

És kérdezte hogy szerintünk jo ötlet az hogy viccelödve feltesz egy ilyen kérdést a fiunak, amit Te itt most leírtál!

Hmm furi, na majd ha megtalálom akkor beillesztem ide! :)

2010. dec. 29. 17:07
 26/35 anonim ***** válasza:
:)
2010. dec. 29. 17:19
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

drága szivem...azt akarta,csak mivel gondolom hirtelen reagaltal.h tessek,attol felt,h visszautasitod:)

aztán gyorsan leterelte a szot.de kerdezz ra teis:D hidd el örülni fog neki,ha mar arra is ment,h megkerdezze tőled,akkor biztos tetszel neki,vagy az is lehet,csak hianya van:D

egy probat meger

15L :D

2010. dec. 29. 17:19
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

utolso vagyok: utolso előtti,azt a kerdest en tettem felxD komolyan .

ha nem hiszed el,akk menj vissza a kerdeshez: par perc mulva kiirom,h meg nem kerdeztem meg:D

2010. dec. 29. 17:20
 29/35 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, h szeret, de csak barátság, vhogy nem megyunk tovabb. megkerdezzem, h le e fekszünk? :D

szoval...van egy srac,akivel baratok avgyunk...de nem azok a hüdejo barátok,h sülve főve egyutt logunk. joba vagyunk,hülyülünk sokszor. de erzem,h ő is többet erez,jelez is,de sztem fel,h visszautasitom..... lehet vele mindenrol beszelgetni,pl. a haverokkal hülyülunk a sex temaban is :D

ő is szüz,me enis....megkerdezzem tőle,h le e fekszunk egymassal? csak ugy huylesegbol,vagy mintha komolyan kerdeznem,ha meg visszautasitana,akkor meg poent csinalnek belőle......ugy sejtem,bejövök neki:D de megis bennem van az h ő sem szeretne tovabblepni,de jarni en sem szeretnek....

köszi az ertelmes valaszokat;) :*

2010. dec. 29. 17:21
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
ezaz:D:D
2010. dec. 29. 17:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!