Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori hogy egy lány olyannal viccel (lent)?
Figyelt kérdés
adott két barát..
a lány elkezdi: szerintem szexeljünk szilveszter este :D
a fiú: tessék ?
a lány : oh csak vicceltem.. látnod kellet volna a képed.
2010. dec. 27. 18:12
11/35 anonim válasza:
...hát ha szerinted arra célzott, akkor dugd meg. Nem?...
12/35 anonim válasza:
azért mondta, hogy viccelt, mert nem ilyen reakcióra számított...
niztos nem viccelt vele, hiszen nem is vicces :P
15/35 anonim válasza:
Szerintem sem valami poénos :D
Mellesleg az ember általában csak olyannak mondja, hogy szexeljünk akivel el is tudná képzelni ;-D
16/35 anonim válasza:
vagy olyannak akit szivathat vele
17/35 anonim válasza:
Nagyon úgy néz ki, hogy ő benne lenne. Feldobta a labdát, innentől neked kell tudnod, hogy mit is akarsz.
18/35 anonim válasza:
szerintem hősünk megnyalja a sót
19/35 anonim válasza:
a sex király ,nem poén .. szal a csaj tudat alatt tuti akar, vesd rá magad
20/35 anonim válasza:
Váltsd valóra a viccet,ez nem álom:)Honnan tudjam?De szerintem amúgy én egy haverral ezen nem viccelődnék,mert igen kellemetlennek érezném,még viccből is,szóval érted...kérdezz rá!próba-cseresznye:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!