Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nekem jó lenne vele az életem?
Figyelt kérdés
párommal lassan 3 hónapja vagyunk együtt van köztünk 10év és nem hagy nyugodni a múltja mert állitólag van gyereke meg egy tőle 25 évvel idősebb nővel élt együtt és felhozza mindig hogy itt voltak nyaralni meg ott ja és annak a nőnek a lánya hívogatja a barátomat ö azt mondja csak barátok el is hiszem neki csak valahol ez is úgy zavar mert szerintem semmi köze nincsen már hozzájuk.és azt mondta nekem hogy ö már szeret és most ha végzek a sulival elfog jegyezni nem tudom hogy ö lenne-e nekem az igazi mert valahol érzem hogy szeretem de ez ami volt vele a múltba nem hagy nyugodni.adjatok már tanácsot hogy mit csináljak hogy jó legyen nekem. vagy maradjak vele vagy inkább ne. nem tudom segítsetek várni fogom :)2010. dec. 27. 16:27
1/10 anonim válasza:
Ez nem egy tisztességes férfi. Szerintem.
2/10 anonim válasza:
nem összeköltözésről van szó. akkor minek most szakítani? jól elvagytok, nem?
3/10 A kérdező kommentje:
Igen elvagyunk csak nem tudom hogy tudnák-e így élni hogy ö tartja a volt nőjének a lányával is a kapcsolatot meg ha felkeresi majd egyszer a gyereke ilyenek eszembe jutnak és nem tudom mi legyen
2010. dec. 27. 16:32
4/10 anonim válasza:
próbáld ki. egyébként meg mit érdekel kivel beszélget? ne akard kalitkába zárni meg eltiltani mindenkitől.
5/10 A kérdező kommentje:
én nem akarom kalitkába zárni de ha találkozik azzal a lánnyal mivel csak barátok honnan tudjam hogy nem-e az anyjának csinálja ezt a találkozást.mivel az anyjával élt együtt. ezé zavar ha azzal tartja a kapcsolatot.
2010. dec. 27. 16:36
6/10 anonim válasza:
nézd, ha akar visszamegy, ha meg nem akkor nem. ugysem tudsz mit tenni, csak feleslegesen idegeskedsz.
7/10 A kérdező kommentje:
igen igazad van.de most abba a hitbe legyek hát ha ugy van ugyis visszafog menni akor igy legyek vele?
2010. dec. 27. 16:39
8/10 anonim válasza:
tudsz csinálni mást? élvezd amíg lehet. vagy lehetsz magányos is. én az vagyok,
9/10 A kérdező kommentje:
félek hogy belé fogok szeretni és nem akarok félek a szerelemtől vele kapcsolatba :s
2010. dec. 27. 16:46
10/10 anonim válasza:
Ha bátor vagy, egyszer találkozzatok hármasban (Te, pasid, ex-nőjének a lánya). Szerintem sokkal jobban átlátod majd a kapcsolatukat és talán jobban meg is érted majd.
Az ember szívesen harcol az ismeretlen ellen, ahelyett, hogy megismerné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!