Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felhívjam? Rajtam a sor?
Figyelt kérdés
tegnap kicsit összevesztem a párommal, mert azt modna felhív és nem hívott. úgy beszéltük meg a napokba hogy holnap megyek hozzá, vagyis hétfőn. Ha ma nem hív fel akkor felhívjam én? én vagyok a lány és azt mondták ha nem hív akkor én sem, elvégre én vok a lány és ne is menjek el hozzá ha nem hív fel. Mit csináljak?felhívjam vagy ne?18 évesek vagyunk2010. dec. 26. 16:30
1/7 anonim válasza:
18 évesen bárod van...XD
neisharagudj.
MAx barátod van nem párod....
Nah mind1
Ha számítasz neki keresni fog, ha meg nem így járt....
Szánalams ha a csaj fut a pasi után. Én mindig is utáltam.
2/7 Foorty válasza:
mennyit befolyásol a válaszunk? vagy kifogást keresel?
manapság az emberek már párkapcsolatban se tudnak élni net nélkül? miért van az, hogy mi döntsünk helyetted? te nem tudsz?
3/7 anonim válasza:
b*szki ez egy ilyen oldal, ezért lett létrehozva.
Had kérdezzen már azt amit akar.
4/7 A kérdező kommentje:
a többség dönt legalábbis nálam:D mert ilyen helyzetben még nem voltam, legszívesebben felhívnám én, de sokak szerint nem kéne mert majd keres. ezért kérem ki a többség véleményét
2010. dec. 26. 16:36
5/7 anonim válasza:
Íme a tanácsom:sose fuss oylan szekér után,ami nem vesz fel! Azzal,hogy nem tartotta be,amit megígért,saját magát minősítette!Ergo nem vagy neki fontos.Ne fuss utána.Az ilyenek csak fájdalmat okoznak.Aztán utána,ha Te keresed őket,még Ők éreztetik Veled,hoyg vedd megtiszteltetésnek,hogy hajlandóak szóba állni Veled...
6/7 A kérdező kommentje:
azért nem hívott mert elaludt
2010. dec. 26. 16:43
7/7 anonim válasza:
ha fontos neked éreztesd vele mert ha nem teszed megteszi más és hidd el nem ő lesz a hibás
25F
igen kell az hogy tartsd magad kell a női tartás, de néha elkell ahgyni ezt, alkalmazkodni kell, mindkét félnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!