Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfinak tervei vannak velem és azért mondja hogy várjak rá? Stb. Sajnos most még tanulok, így most közelebb nem lehetek hozzá. De tervezem és ő ezt tudja.

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy férfival,kezdetben elég jól mentek a dolgok,majd pár hónap elteltével a férfi részéről az érdeklődés enyhült.Kevesebbet keresett,nem találkoztunk.(Azt tudni kell, hogy távolság van köztünk.Budapest-Debrecen) Szünet következett,mondható,hogy egész nyáron nem beszéltünk és nem is tudtunk egymásról semmit.A férfi ekkor jöhetett össze egy nővel.Most november környékén ismét keresni kezdett,érdeklődik utánam pl.hogy van e valakim. De ennek ellenére barátnője van.Ö azt mondja,hogy neki nem kell más,de mivel nem vagyok ott vele,lennie kell valakivel,neki hiányzik a szex.Valamint mondja még nekem,hogy most még nem lehet az enyém,de várjak még rá kicsit,én vagyok az akit keres. Kérdezte hogy mi fontos nekem egy kapcsoltban, aztán ő is elmondta hogy neki mi a fontos:,, hogy szeresék, ne csalják meg, foglalkozzanak vele, főzzenek neki stb.,,Kérdezte hogy én ezekre képes lennek e. Aztán egyszer küldött egy üzentet csak annyi állt benne hogy: ,, akkor csak te vagy az én emberem?:),, Ilyeneket mond nekem, és azt hogy várjak rá. Tudja, hogy ha végzek az egyetemen szándékozok felköltözni Budapestre.
2010. dec. 26. 15:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is tartottam így nőket, a biztonság kedvéért, ha rámjött a kangörcs.Ne képzelj magadról sokat.
2010. dec. 26. 16:00
 2/7 anonim ***** válasza:

mennyi idős a férfi? gondolom jópár évvel idősebb... :O

szerintem hülyít!

2010. dec. 26. 16:01
 3/7 anonim válasza:
Ideje lenne felnőni.
2010. dec. 26. 16:02
 4/7 anonim ***** válasza:
egyetemista létedre elég butuska vagy
2010. dec. 26. 16:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Te vagy az ideális nő.:)
2010. dec. 26. 16:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Téged csúnyán átvernek. Ráadásul egy mondaton belül ellentmond magának: nem kell más, de azért kell más, mert hiányzik a szex.
2010. dec. 26. 16:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Budapest- Debrecen nem áthidalhatatlan távolság. Főleg diákigazolvánnyal... Egész nyáron nem keresett, és Te még szóba állsz vele?
2010. dec. 27. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!