Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igaza van a barátnőmnek?
A történet annyi, hogy én nem vagyok ilyen bulizós típus, nem iszom meg ilyenek. Viszont a barátnőm szerint kéne. Buliznom is, meg innom is egy keveset, mert az feldobja a hangulatot. Én viszont nem akarok. Nem azért, mert annyira rossznak tartanám, vagy lenézném aki bulizik meg piál, hanem egyszerűen... nehéz elmagyaráznom, de nem vonz és kész. A barátnőm nem járkált eddig bulikba, de aztmondja szeretne, mert "fiatalok vagyunk és élvezni kell az életet" stb. Viszont nekem a bulizás nem jelent semmit, mert mint fentebb megpróbáltam már kifejteni: nem vonz, nem érdekel, én ilyen vagyok.
19F
Nyilvánvalóan másképp gondolkodtok erről a dologról, de én úgy gondolom, hogy elmehetnél vele bulizni időnként. Az embert sok minden nem vonzza, de szerintem érdemes kipróbálni, főleg, ha van rá egy társ is, aki szeretné.
De úgy érzem, hogy valamiért mégis tartasz ettől a tevékenységtől, annak ellenére, hogy azt írod, hogy nem nézed le alapvetően. Egy párkapcsolat nem fog működni, ha csak arra vagy hajlandó, ami téged "vonz". Azért vagyunk, hogy tanuljunk egymástól, belelátni a társunk szemléletébe és annak elfogadásával, vagy elutasításával fejlődjünk.
Tehát szerintem ha úgysem nagyon bulizol, hát próbáld ki, menj el vele. Nem lerészegedni, meg megőrülni, hanem hogy egy kicsit jól érezze magát ő is, és te is. Mert ha nincs a bulizás ellenedre, akkor szerintem azért élveznéd egy kicsit te is. Még akkor is, ha "nem vonz", és kicsit kellemetlenül is éreznéd magad eleinte. :)
Máskülönben ha korlátokat szabunk, akkor a kapcsolat nem lesz sokáig jó természetű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!