Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek van igaza vagy nekem?
Szvsz nem.
Én is szoktam ezt írni fiúknak, akik iránt semmit nem érzek, de egy idő után, amikor már bensőségesebb a viszony, akkor ezt mondom/írom stb.
Szerintem nem jelent semmi olyasmit. A nők általában elkomplikálják a dolgokat. A fiúk a puszi alatt puszit értenek, és nem "tetszesz nekem, de nem mondom meg"-et. Tapasztalatból mondom.
Persze ha te másképp láttad lehet igazad van, elvégre te vagy a kívülálló, és te látod át a helyzetet :)
Alapvetően semmi különöset nem jelentene, de ha eddig sosem tette...
A barátnőd helyében "túlmennék a margón" az egyik ilyen puszinál (véletlen szájra sikerült hoppá, na sebaj ismételjük meg, jaj már megint) az rövid úton eldöntené a kérdést.
Zárkózott (töketlen?) srácoknál muszáj néha a lánynak kezdeményezni, ha már az ilyenek érdeklik valami fura okból. (28/f)
Utolsónak: ez véletlenül nem a férfiak dolga lenne??? Vagy mi a bánat? :D
A többieknek köszi a választ! Ha jobban belegondolok, az ő esetében tényleg nagy szó a puszi, igazából nem néztem volna ki belőle :D, de "normális" esetben (tehát: egy átlagosan nyitott fiúnál) tényleg nem sokat jelentene.
Egyébként a barátnőm is ezen gondolkozik: hogy lép, csak éppen nem akar ajtóstul rontani a házba, nehogy elriassza a srácot.
Amúgy sztem túl nagy reményeket fűz ehhez az egészhez, ... nem szeretném, ha csalódnia kellene. :(
Csak olyan boldog, hogy két év után "hirtelen" ez történt, hogy egyből azt hiszi, ez vonzódást jelent a fiú részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!