Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 út közül melyiket válasszam? 1: ősszel elkezdem az egyetemet a vágyott szakon és lemegyek egy vidéki városba koleszba 2:összeköltözöm Pesten a barátommal, akivel évek óta együtt vagyok és nem megyek egyetemre, hanem dolgozom
Figyelt kérdés
Tehát a bulis élet vagy a kiszámítható állandóság? Szeretem a pasimat,de végleg nem akarom hozzákötni magam,még fiatal vagyok.Viszont ha lemegyek vidékre,szakit velem,mert a távkapcsi nem működik.Vágyom ugyanakkor a társaságra is,bulikra,mindenre ami az egyetemmel együtt jár...nem tudom...2009. jan. 25. 08:00
11/13 anonim válasza:
Rövid leszek.. Szerintem egyetem..:D
12/13 anonim válasza:
Már nem azért de ő is alkalmazkodhatna hozzád. természetes, hogy egyetemre mész, hiszen ez a következő szakasz az életedben. ha olyan hosszú távra tervezné, akkor azt az 5 évet is kibirná úgy, hogy kevesebbet tudtok találkozni. csak úgy akar veled lenni, ha minden úgy van, ahogy az neki kényelmes? ne te add fel a vágyaidat és elképzeléseidet.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat,de pontositanék,mert ezek az infók lemaradtak: van már egy szakmám OKJ-s és 28 éves vagyok. Tehát nem sima érettségivel dolgoznék. Viszont jobban szeretnék másban dolgozni...ezért tanulnék. Csak hát 7 év az elég sok idő...hozzámnőtt...mármint a pasim...és ősszel beköltözhetnék a saját lakásomba itt Pesten.De ha lemegyek vidékre,az is aggaszt,nem leszek-e már tul öreg a kolihoz a sok 18 éves közt?
2009. jan. 31. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!