Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz lenne ha vennék a barátomnak egy pólót csak úgy ajándákba?
Ez gáz. Én a fiú helyébe azonnal szakítanék, már akkor is ha felhoznád ennek a lehetőségét.
...
Most komolyan... Tényleg képes lennél alárendelni az akaratod - azt amiről tudod hogy jó, és helyes lenne - csupán azért mert páran nem értenek egyet veled?
Ne csak másokra hallgass, hanem magadra is.
Nem tudom:D
Szerintem ez úgy lenne jó, hogy tudod mi az ami tetszik neki, és egyszer amikor vele vagy, akkor megjegyzed, hogy ez a ruha tök jól állna rajta, próbálja föl és miután megdicsérted, hogy milyen sexy, nem engednéd el úgy, hogy nem veszed meg neki...
Esetleg megjegyzed, hogy próbálgasson ő is ruhákat és akkor csapsz le.
Egyébként is az számít, hogy szíből jön, nem a pénz...
Bár a ruhához kell a pasi, úgy hogy meglepetés nem lehet.
Szerintem egyáltalán nem gáz...
Amúgy hogy jöttetek össze? Mármint, ha ilyen anyagi különbségek vannak....Szüleid/szülei nem ellenezték a dolgot, és Téged nem zavar, hogy szegényebb nálad?Valamint, mi tetszett meg benne, és hány évesek vagytok?:D
Azért kérdezek ilyeneket, mert ritka az olyan csaj, aki összejönne egy nála "szegényebb" pasival.
Köszi a válaszod!
21.46
A barátomnak nincs pénze, mert még gimnáziumba jár, és a családja is elég szegény (kajára, meg alap dolgokra van csak pénz, de pl kocsira meg ilyesmire nincsen). Nyáron dolgozott, elmentünk együtt nyaralni, de mindenki a saját részét fizette, az enyémet a szüleim fizették.
A szüleim egyáltalán nem ellenzik a kapcsolatunkat, a barátom rendes ruhákban jár, és odafigyel a megjelenésére, semmi ellenvetésük nincs vele kapcsolatban. Viszont nagyapám most sérelmezi, hogy én vennék neki csak úgy egy pólót, miközben a barátom a karácsony és szülinapon kívül nem vesz nekem dolgokat.
Nem zavar, hogy szegényebb nálam, mert ez kívülről nem látszik, belülről nekem meg csak a törődés számít. az tetszett meg benne, hogy határozott egyénisége van:)
18 évesek vagyunk, 2 éve vagyunk együtt, neten ismerkedtünk meg.
Kényes dolog, mert aki megérdemli, az nehezen fogadja el (főleg, ha a fiú a szegényebb fél).
A pénzt megkaptad. A tiéd. Azt csinálsz vele, amit akarsz.
Szerintem mondd el a barátodnak, hogy az van, hogy pénzhez jutottál és ruhára költöd. De neked nem lenne jó, ha csak te kapnál belőle és mivel szereted, megosztanád vele egy részét. Hogy ne legyen családi probléma, csak egy kis részét, de azt szívből adod és fontos is lenne neked, hogy elfogadja.
Mondd el neki a szempontokat. Azt is, hogy az öregek nem akarják, de te nagyon.
Döntse el ő.
Az én magánvéleményem meg az, hogy aranyos vagy és megérdemled őt. Amit róla írsz, az alapján ő is téged.
Akkor meg szarjatok le mindenki mást...
Egyébként a 30ezer 5%-áról beszélünk. Annyi hadd jusson már annak, akit szeretsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!