Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez azt jelenti, hogy nem vagyok neki szimpatikus?
Figyelt kérdés
Van egy férfi, aki tetszik, és ismerősöm Facebook-on is, de csak köszönni szoktunk egymásnak, meg szokott rám mosolyogni is. Gondoltam, küldök neki karácsony alkalmából egy szép verset, ilyen karácsonyos cuccot, és tegnap este küldtem is.
Azt hittem, legalább egy sima sablont visszaír, vagyis reménykedtem, de semmi választ nem kaptam.
2010. dec. 25. 19:12
1/4 anonim válasza:
lehet fönt sem volt azóta fészbukon.
2/4 anonim válasza:
Lehet, hogy a verseknél jobban már csak a sablonokat utálja.
Vagy zsidó.
4/4 anonim válasza:
Karácsony van öilyeönkr az emberek a családjukkal barátaikkal vannak nem a fészbuk elöt ülnek várj türelemmel, és ha akarsz tőle vmit. közöld vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!