Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A külső megfog, a belső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A külső megfog, a belső megtart. De mi van, ha a külső nem fog meg?

Figyelt kérdés
Ha valaki a külsejével nem tud megfogni másokat, akkor hogyan van esélye arra, hogy a belsője megtarthassa őt?
2010. dec. 25. 18:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ha a belsője megfogja a lányt/fiút, és ez által megtudja szeretni, akkor előbb utóbb szebb lesz a szemébe.
2010. dec. 25. 18:42
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Engem okos, kedves, aranyos, jó humorú srácnak tartanak mások, mégse tudtam megfogni soha senkit a belsőmmel, mert annyira ronda a külsőm.
2010. dec. 25. 18:44
 13/22 anonim ***** válasza:

nem tom mi a bajotok a külsőtökkel

legyen tartásotok

ha azt mondod magadra hogy ronda vagy naná hogy annak lát mindenki

most nem az erőről beszélek ami megszépít csak egy kis önbizalomról

akinek nem tetszel azt leszarod aztán kész

a csúnyának a csúnya

szépnek a szép

ennyi a szitu

2010. dec. 25. 19:12
 14/22 anonim ***** válasza:
Senki nem hiszi el a csúnya fiúkon kívül, de mi tényleg nem kellünk senkinek. Amit Chale írt, az valójában így van: gazdag férfinak szép nő, jóképű férfinak közepes nő, közepes férfinak csúnya nő, csúnya férfinak senki.
2010. dec. 25. 19:15
 15/22 anonim ***** válasza:

"Engem okos, kedves, aranyos, jó humorú srácnak tartanak mások, mégse tudtam megfogni soha senkit a belsőmmel, mert annyira ronda a külsőm."

Velem is így van, bár én bunkó, antiszoc, rossz humorú, intelligens srác vagyok, aki a félhomályban fejszével a kezében az erdő szélén sétálgat. A saját korosztályom úgymond kiközösített, de a középkorú emberek befogadtak.

2010. dec. 25. 19:21
 16/22 anonim ***** válasza:

Nagyon sok múlik az önbizalmon, azon, ahogy az illető "eladja" magát. Nőként mondom, ha egy srác azt közvetíti magáról hogy "ronda és béna vagyok,nem kellek senkinek", akkor ez be fog igazolódni. Egy haveromnak tanácsoltam egyszer, hogy legyen határozottabb fellépése, esetlenség helyett sugalljon magabiztosságot (nem bunkóságot! az nem ugyanaz!) - megfogadta, és pár héten belül lett barátnője.

Utolsóhoz: ez nem mindig állja meg a helyét, engem szép nőnek tartanak, a barátom jóképű srác (nem csak az én megítélésem szerint), és mindketten jó csórók vagyunk :D Nem értem, miért jön mindenki ezzel, hogy a nőknek a gazdagság számít...

A külső jelentőségét sajnos kevésbé tudom tagadni, de a legtöbb ember tehet is érte, ha egy kicsit jobban odafigyel pl. a hajviselete (sokaknak jobban áll pl. a hosszabb haj), az öltözködésre (sokszor apróságok, pl. olyan nadrág, ami jól áll, rá való - sok pasi még erre se figyel -, kopott póló helyett egy ing, stb. stb.)

2010. dec. 25. 19:23
 17/22 anonim ***** válasza:
Na jó, de én nemcsak ezt közvetítem magamról, hanem rám tényleg igaz. Ezen az se segítene, ha úgy állnék hozzá, h na most szívdöglesztő pasi vok és minden lánynak én kellek. Azzal csak annyit érnék el, h kiröhögtetem magam.
2010. dec. 25. 19:35
 18/22 anonim ***** válasza:

Engem szinte mindenki jó arcnak, kedvesnek, intelligensnek, jóindulatúnak mond, vagy ismer, mégis mivel nincs egy átlagon felüli külsőm ( magas vagyok, nem vagyok ronda, csak nem hiper jóképű) egyszerűen nincs elég önbizalmam, ami már viszont elég komoly hátrányt jelent...

Próbálok jó benyomást tenni, de legtöbbször átnéznek rajtam :S

16/f

2010. dec. 25. 19:37
 19/22 anonim ***** válasza:
jah és ikrek vagyok, ha ez számít XD
2010. dec. 25. 19:37
 20/22 anonim ***** válasza:
Én meg rák vagyok, egy túlérzelmes p*cs. De mindemellett néha egy állat.
2010. dec. 25. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!