Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A külső megfog, a belső megtart. De mi van, ha a külső nem fog meg?
Figyelt kérdés
Ha valaki a külsejével nem tud megfogni másokat, akkor hogyan van esélye arra, hogy a belsője megtarthassa őt?2010. dec. 25. 18:10
1/22 sasna válasza:
mindenki bejön vkinek.. mert h mindenkinek más az izlése :)
2/22 anonim válasza:
Erre csak azt tudom mondani: a lány megőrült a belsőmért, viszolygott a külsőmtől.
3/22 anonim válasza:
Persze hogy van. Rendszerint olyan férfiakat szeretek meg, akik egyáltalán nem tetszenek.
4/22 anonim válasza:
Az utolsónak a horoszkópja szerintem szűz vagy skorpió.
6/22 anonim válasza:
Statisztika szempontjából Velük nem tudok leginkább mit kezdeni. Menekülnek előlem. Elvileg "elnyomom" őket.
7/22 anonim válasza:
Egyáltalán nem jellemző a skorpiókra amúgy:)(egyik előző válaszolónak)
Mindenkinek más az ízlése.Aki nekem nagyon jó pasi,az a barátnőmnek egyáltalán nem tetszik és fordítva.Más kérdés,hogy lehet meg tudna tartani a belső tulajdonságaival és egyszerűen megszépülne a szememben,de az biztos,hogy mindenkinek más az ízlése!Nincs olyan,hogy valaki senkinek sem tetszik.
8/22 anonim válasza:
Velem így szokott lenni, elkezdem gyönyörűnek látni. Engem az okos emberek nyűgöznek le, őket látom utána csodaszépnek:)
Üdv: 21/N (Ikrek)
9/22 anonim válasza:
Ha férfiről van szó, akkor sehogy. Aki nagyon csúnya, az egy lánynak se kell, akármilyen is belül.
10/22 anonim válasza:
Ezt épp most cáfoltuk meg utolsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!