Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csaj apja feljelent! *bimm-bamm, fick-fack-fuck* na most mit tegyek? *columbo-arc*
csókoltatok mindenkit! probléma van, kőkemény probléma!!
a barátnőmről 1-1.5 hete nem hallottam, de helyette valamit megtudtam: apja feljelentett a rendőrségen zaklatásért!
*bimm-bamm,fick-fack-fuck*
na most mit tegyek, drága polgártársaim? mi van, ha a vén szharos ellenőrizgeti a netet, mobilt?
ti mit lépnétek? mivel eléggé érdekel a lány véleménye a helyzetről.
18.5 és 16.
hogy mit csináltam? amit szoktam, a szokásosat, barátnőmmel voltam, találkoztunk, együtt voltunk, stb. tudni kell, hogy az apa még nem ismer, csak "hallott" rólam. aztán hirtelen nyoma veszett. mármint, barátnőmnek. kerestem telón, neten, minden úton-módon, személyesen is, nem voltak otthon. ez ment egy darabig. és most kaptam a hírt, hogy fel lettem jelentve. lányt meg még mindig nem tudom elérni, és attól tartok, apuka ellenőrizgeti a mobilt, stb.
Az van: jogában áll feljelenteni. Ezután nyomozás következik, ahol kiderítik, vajon tényleg zaklattad-e. Ellenőrizheti nyugodtan a netet, a mobilt, ha a csaj betöltötte a 14-et, és mindent szabad akaratából csinált, továbbá ha tényleg nem zaklattad, akkor nincs mitől félned. Megmutatod a fakabátos bácsiknak a szerelmes smseit, emailjeit, msn beszélgetéseket, és máris rájönnek, hogy valami bűzlik.
Arra készülj fel, hogy az apuka hatására a lány lehet, hogy ellened vall, de a fentebb említett bizonyítékok mellett nehezen tudná rádkenni a zaklatást, amikor ő maga is halomra írta az smseket. :D
Ha tárgyalásra kerül a sor, és tényleg nem zaklattad, felmentenek, ami után nyugodt szívvel indíthatsz rágalmazási pert az öreg ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!