Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik még olyan érett lány,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még olyan érett lány, aki csak szerelemből lenne együtt férfival?

Figyelt kérdés
2010. dec. 25. 13:52
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

De, sajnos kell. Minél több embert ismersz (ez lehet szex nélkül is) annál jobban fogod tudni, h mi kell neked, milyen férfi. és amikor megtaláltad, akkor biztosra kitudod jelenti, hogy igen,. szerelmes vagyok belé.

az elején ezek csak próbálkozások. de aztán mindig jön egy jobb, mert még "tapasztalatlan" vagy.

2010. dec. 25. 15:06
 22/24 A kérdező kommentje:

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:06

A hosszas magyarázatodat nagyon köszönöm, de nem fogadom el. Én 15 éves korom óta tudom, hogy értékrendben és jellemben milyen nőt keresek. És, hogy mit a különbség a szerelem és a vágy között.

2010. dec. 25. 15:09
 23/24 anonim ***** válasza:
a válaszaimmal nem ált szándékomban téged máshova terelni. mindenkinek vannak meggyőződései. tapasztalat útján "tanul" az ember, nem más válaszokból. a válaszokból esetleg megismerheti másik emberek véleményét. de nemkell elfogadni, nemis akartalak másfele terelni. egyszerűen csak leírtam a saját véleményem, jogod van nem elfogadni, nemis kértem ilyet. majd úgyis az életben tapasztalsz
2010. dec. 25. 15:14
 24/24 anonim ***** válasza:
Jelen :D 17/L
2014. aug. 14. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!