Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt most mi? Mit akar tolem?
Figyelt kérdés
van egy srac akivel jartam de nagyon feltekeny voltam az elozo b.nojere.. egyik nap nagyon jol elvoltunk megbeszeltunk mindent aztan 2napra ra dobott..es fel oran belul osszejott a volt b.nojevel.. nagyon joba vagyok a haverjaval es azt mondta h nem birja szex nelkul a pali.:S (nem akartam rogton lefekudni vele)aztan nem beszeltunk egy ideig de mivel egy barati tarsasagba vagyunk ezert kibekultunk nagyon jol elvagyunk mindig oda jon hozzam olelget.. es egy buliba elkezdet beszelni egy keprol amit tolem kapott hogy meg mindig meg van nem tdtam ra mit mondani azt mondta hogy aludjak na.. nem tortent meg..azota nem beszeltunk rola.. de ugyan ugy elvagyunk es mondog hangsulyozza h szereti a b.nojet..2010. dec. 25. 13:40
1/5 Moszuke válasza:
na még is mit akarhat tőled?.. tippelj!
tipikus olyan srác mint a haverjaim nagy része:)) remélem bedőlsz neki:P
na jó nem... de tényleg ne....
2/5 anonim válasza:
semmit nem akar.Szereti a bnőjét.
3/5 anonim válasza:
Semmit. Szórakozik veled és a bnőjét szereti.
4/5 anonim válasza:
A csajét szereti és te csak kiegészitetted volna a szexuális életét, amelyik csajt nem katam meg hamar azt dobtam,
viszont akit hamar megkaptam, azzal nem működött sokáig, mert akit te gyorsan megkapsz (lásd a fiú aki ingázik) azt más is gyorsan megkapja.
Ha félórán belül összejöttek semmit sem jelentettél neki.
Még jó h nem lettél trófea neki.
25F
5/5 anonim válasza:
A barátnőjét választotta, te meg jó lennél az ágyban desszertnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!