Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit akar tolem? Csak baratkent nez ram vagy tobbet is akar? Talan trefazott velem?
Figyelt kérdés
Az egyik baratnom pasijaval jol egyezek. S amikozbe beszelgetunk, elmondta hogy a baratnomot mar nem annyira szereti, de kedvel egy mas lanyt ( mondta hogy nehogy elmondjam valakinek) es arra utalt hogy az a mas lany en vagyok, de nem mondta ki hogy tetszek neki. Aztan beszelgetunk, es elkezd flortolni velem. En mind szoba hoztam a baratnomet, hogy inkabb rola beszelgessunk, minthogy flortoljon velem, s mondja hogy aranyos vagyok. Azt mondta hogy akar szakitani a baratnommel , miattam. En mondtam hogy ne, mert en nem erem meg hogy szakitsanak. Aztan egy kis ido elteltevel, azt mondta hogy egyaltalan nem szeretne semmi mast mint csak baratsagot. Es amikor megkerdeztem tole hogy akkor nem tetszek neki? Azt mondta erre hogy sose mondta hogy tetszek , csak azt mondta hogy szep vagyok , sok lany van aki szep. Erre en nem tudom hogy mit gondoljak. Most trefaztak egyet a baratnommel , hogy kezde-e flortolni a baratjaval vagy mi? Nem tudom most mi legyen. Kerlek segitsetek mert nagyon hulyen erzem magam. ( az igaz hogy a flortoleseknel en is egyet-kettot mondtam , de csak lazakat ) Es legyszi normalis valaszokat, tudom hogy hulyen viselkedtem , de a fiu felenk es nem akartam leb*szni, es azt is tudom hogy meg egy kicsit sem kellett volna flortoljek vele.2011. febr. 8. 21:10
1/1 anonim válasza:
furcsa dolog így véleményt alkotni egy emberről, de az írásodban számos dolog van, ami meglehetősen rossz színben tünteti fel ezt a fiút: nagyon szemét helyzetbe hozott mindkettőtöket lányok. Szerintem ezt ne nevezzük tréfának.
Mert az ilyen dolog nem tréfa. Szórakozik veletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!