Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Msnen csajozás meg wabkamozás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Msnen csajozás meg wabkamozás szerintetek megcsalás?

Figyelt kérdés
2010. dec. 25. 12:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
52%
nem megcsalás.
2010. dec. 27. 13:00
 12/21 anonim válasza:
Nem feltétlenül, de én biztosan nem hagynám szó nélkül, ha a párom ilyet csinálna. Ha ilyeneket csinál akkor lehet hiányzik neki valami. Érdemes lenne róla beszélnetek.
2010. dec. 27. 13:12
 13/21 Rendesfiú/19 ***** válasza:

Ha helyetted mással akar lenni, akkor az. Sajnos:(

Elég kár, hogy pont egy ilyen fiút fogtál ki...:S

2010. dec. 27. 13:37
 14/21 anonim ***** válasza:
nem konkretan mivel nem erintkeztetek, szoval csak elmeletileg, de az!!!!!!!
2010. dec. 27. 13:59
 15/21 anonim válasza:
49%
Megcsalás! Úgy tűnik, nem vagy neki elég jó, vagy túl nagy az egója, és kell, hogy csodálják más nők is. Szóval valami hiányzik a kapcsolatatokból. Lépj le tőle!!!
2010. dec. 27. 14:23
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
szerintem azért az felér egy megcsalással, ha ilyet csinál a neten(!!) akkor a valóságban is simán "lecserélhet" .. egyébként meg ha egy srácnak már van barátnője minek is beszélget / flörtöl és camozik a neten??
2010. dec. 27. 14:23
 17/21 anonim ***** válasza:

mit értesz csajozás alatt? hogy flörtölget szóban csajokkal? vagy szimplán hogy haverkodik, dumál más csajokkal. ha előbbi, meg hülyíti őket stb, akkor én is haragudnék, de szimplán haverkodás beszélgetés miatt nem.

webkamera szimplán megy é egymás arcát látják vagy maszti, vetkőzés, stripshow? előbbiben szerintem nincs semmi gáz, nekem is szokott menni, jobb úgy beszélni egy haverral v bárkivel ha látom, utóbbiért szintén elég pipa lennék.

2010. dec. 27. 14:33
 18/21 A kérdező kommentje:
Most először fordult elő, ebben biztos vagyok. Hát flörtölgetett vele azt mondta nincs barátnője meg kicsit szédítette, kamon nem tudom mi történt, a lányt felvettem msnre, az eset után, ő azt mondja, h mindent látott és minden volt, a barátom viszont azt mondja, h csak az arcát látta..meg mikor ez kiderült a barátom zokogott, h ne hagyjam el meg szeret és csak szórakozni akart kicsit. Egyébként másfél éve vagyunk együtt.
2010. dec. 27. 22:48
 19/21 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok: ha másért nem de azért hogy azt mondta nincs bnője eléggé kiakadnék.. ha tényleg szeret miért mondja h nincs bnője?
2010. dec. 28. 13:37
 20/21 A kérdező kommentje:
Azt mondta nekem, h csak kicsit szórakozni akart, nem gondolta komolyan csak kicsit elhülyéskedni így neten...
2010. dec. 28. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!