Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Eljegyzés így? Meddig tarthat ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyzés így? Meddig tarthat ez?

Figyelt kérdés
Van egy lány. Bonyolult a kapcsolatunk nagyon. Lényeg együtt voltunk 2 hetet és nagyon közel állunk egymáshoz. A volt barátjával van jelen pillanatban. Mikor együtt voltunk nem jártak. A barátjával 3 hete van együtt, előtt 1 éve 10 hónapot voltak. Ilyeneket beszélgetünk a 3 hét alatt , szeretlek nagyon stb stb aztán másnap csak barátok lehetünk.. tegnap és ma délelőtt is a szexről beszéltünk, milenne ha mi ketten együtt lennénk. Ma viszont eljegyezte a barátja. Mikor elmesélte úgy írta : "megijedtem mert gyűrűt kapok. - Én is megiedtem. -Ez még nem azt jelenti örökre együtt leszünk." ma írt egy idézetet, az volt benne hogy szeret. csak úgy megfogalmazva: Mikor még látod az utolsó smsét a mobilodban, mikor még emlékszel a mosolyára ... stb... és a végén. Akkor jössz rá szereted. Azért mond igent a barátjának, mert kényszerhelyzetben van. Úgy érzi nem mondhat nemet. Karácsony is van meg nővérét is ma jegyzik el.. Jó tudom hülye a lány, meg hogy nem tiszta a kapcsolatunk , nem tudja mit akar, hagynom kéne ilyenek.. Kérdésem, meddig tarthat ez így nekik? :S
2010. dec. 24. 23:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
16 éves kis naiv lány. könnyű befolyásolni. ebbe bele fog őrülni és lelkileg megsínyli. vigyázz rá és támogasd. beszélj bele. bíztasd az eljegyzés felbontására, de sose nyomulj vele.
2010. dec. 25. 00:31
 12/17 A kérdező kommentje:
igazából értékes lány. őszinte, tud szeretni. 2 hét alatt úgy szeretett mint még senki:) csak hülyén döntött.. én attól félek hogy mással fog lelépni. nem a mostanival és nem velem..
2010. dec. 25. 00:31
 13/17 A kérdező kommentje:
Utolsó, hogy támogassam?:S Az a baj, ha mondom neki, hogy engem szeretsz ne csináld ezt, azt mondja ne beszéljünk erről...
2010. dec. 25. 00:36
 14/17 anonim ***** válasza:

Tud szeretni? Téged is, meg a másik srácot is egyszerre?;)

Örülj neki, ha nem jön vissza.

Egy darabig eljátszadozhattok, mert egy 23 éves srác elég sok tapasztalattal rendelkezik egy bakfis hosszú távú hülyítéséhez.

A gyűrű elég erőteljes kezdés, és nálad a labda. A kérdés az, hogy akarsz játszani?

2010. dec. 25. 00:38
 15/17 A kérdező kommentje:
Az a baj nem tudok játszani sehogy. Nem tudom mit tegyek 16 éves fejjel. Nincs befolyásom a lánynál. Ha mondom neki, nem éri meg. engem szeretsz... aztmondja hogy de vele boldog vagyok értsd meg.. mellette a helyem még ha nem is belé vagyok szerelmes.. mindig kitér.. hogy kéne?? hogyan döbbentsem rá hogy nem mellette a helye ?
2010. dec. 25. 00:44
 16/17 anonim ***** válasza:

1. Dobd ki, legyen el a másik sráccal. Tudod, lakva ismeri meg az ember a másikat.:) Ne érzelgősködj, te egy komoly férfi vagy, nem veszel részt óvodás játékokban.

Ritkább esetben összeházasodnak és boldogok lesznek.

Normál esetben pedig egy-két hét múlva kopogtat az ajtódon. Persze lehet, hogy túl büszke lesz hozzá, de akkor meg fél ujjal össze tudod szedni később.

2. Eljátszod az érinthetetlent, hagyod hadd túráztassa magát.

3. Mikor már megalázta magát, és meggyőződtél arról, hogy a tied, akkor szépen learatod a babérokat.

Nem szép dolog. De mindenkit arra kell használni, amire való.

2010. dec. 25. 00:53
 17/17 A kérdező kommentje:
Hmm.. az első tetszik..:) hozzám való.. csak túlságosan szerettem eddig ahhoz hogy megtegyem.. de mit veszíthetek?:) Köszönöm szépen. Remélem sikerülni fog. Kellemes Ünnepeket!: )
2010. dec. 25. 01:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!