Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tarthat az eljegyzés?
Elvileg bármeddig, bár én anno közöltem a párommal, hogy csak akkor kérje meg a kezem, ha utána belátható időn belül össze is házasodunk. Én személy szerint nem látom értelmét, hogy 10 évig jegyben járjunk. Most csak azért nem hordok gyűrűt, hogy menyasszonynak nevezhessem magam.
De van, aki így szeretné. Erre nincs szabály.
Nincs szabály arra, hogy az eljegyzést követően mikor kell lennie a lakodalomnak. Általában az eljegyzést követő 1-2 éven belül szokott lenni, de ezt ti döntitek el.
Az akadékoskodóknak meg el lehet mondani, hogy most egyelőre még nem, mert úgy gondoljuk, hogy...
nekem életem végéig elég lenne, ha jegyben járnánk a párommal. olyan gáz azt mondani, hogy a feleségem, férjem... sokkal viccesebb még 50 évesen is azt mondani, h a vőlegényem, menyasszonyom :)
anyum is már 50 éves, és ha elutaznak vhova a párjával, azzal hülyül, h nászútra mennek, közben meg össze sincsneek házasodva :)
nem muszáj házasodni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!