Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Meddig tarthat az eljegyzés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig tarthat az eljegyzés?

Figyelt kérdés
A párommal már több mint egy éve eljegyeztük egymást, de folyton kérdezgetik már, hogy mikor lesz az esküvő. De mi még nem szeretnénk összeházasodni, előbb szeretnénk, ha biztosítva lennének a jó körülmények (pl. saját lakás) és hát egy házasság sem két fillér manapság...
2010. jan. 28. 07:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
64%
Mi az, hogy meddig tarthat? Úgy érted mikor fog titeket törvényesen kényszeríteni a rendőrség? :D
2010. jan. 28. 08:00
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Addig tart ameddig te akarod!!! És ne vedd fel az ilyen kérdezősködőket. Mert mindneki arra gondol, hogy ha már eljegyeztétek egymást akkor már biztos akartok is hamar lagzit+gyerek. De elmondhatod nekük h ez a gyűrű még egyelőre a "Hűség jele" :))
2010. jan. 28. 08:03
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Bármeddig. A kérdezősködők biztos ennének már egy jó kis lagzis sütit..hm. nincsenek egyedül..
2010. jan. 28. 08:13
 4/19 anonim ***** válasza:

Elvileg bármeddig, bár én anno közöltem a párommal, hogy csak akkor kérje meg a kezem, ha utána belátható időn belül össze is házasodunk. Én személy szerint nem látom értelmét, hogy 10 évig jegyben járjunk. Most csak azért nem hordok gyűrűt, hogy menyasszonynak nevezhessem magam.

De van, aki így szeretné. Erre nincs szabály.

2010. jan. 28. 09:20
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Egy ismerös pár 35 éve jegyezte el magát és ebben is maradtak.
2010. jan. 28. 13:11
 6/19 anonim ***** válasza:

Nincs szabály arra, hogy az eljegyzést követően mikor kell lennie a lakodalomnak. Általában az eljegyzést követő 1-2 éven belül szokott lenni, de ezt ti döntitek el.

Az akadékoskodóknak meg el lehet mondani, hogy most egyelőre még nem, mert úgy gondoljuk, hogy...

2010. jan. 28. 15:37
 7/19 anonim ***** válasza:

nekem életem végéig elég lenne, ha jegyben járnánk a párommal. olyan gáz azt mondani, hogy a feleségem, férjem... sokkal viccesebb még 50 évesen is azt mondani, h a vőlegényem, menyasszonyom :)

anyum is már 50 éves, és ha elutaznak vhova a párjával, azzal hülyül, h nászútra mennek, közben meg össze sincsneek házasodva :)

nem muszáj házasodni. :)

2010. jan. 28. 16:16
 8/19 anonim ***** válasza:
egy babona szerint, eljegyzés után egy éven belül férjhez kell menni..
2010. jan. 29. 15:34
 9/19 anonim ***** válasza:
Rége, a szokások szerint egy év volt. Ma meg ameddig ti akarjátok. legjobb barátnőmék 8 év jegyesség után házasodtak össze.
2010. jan. 30. 20:31
 10/19 anonim ***** válasza:
Igazad van!Előbb legyen meg minden, és majd csak utána az esküvő!Nincs ideje szerintem a jegyességnek!De gratulálok hozzá!
2010. febr. 4. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!