Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Meddig tarthat az eljegyzés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig tarthat az eljegyzés?

Figyelt kérdés
A párommal már több mint egy éve eljegyeztük egymást, de folyton kérdezgetik már, hogy mikor lesz az esküvő. De mi még nem szeretnénk összeházasodni, előbb szeretnénk, ha biztosítva lennének a jó körülmények (pl. saját lakás) és hát egy házasság sem két fillér manapság...
2010. jan. 28. 07:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
66%
Az előttem írótól kérdezem, mi az hogy előtte legyen meg minden? Mi a minden? Én öt éve vagyok házas és még mindig nincs meg minden. Házastársak vagyunk és együtt próbáljuk meg megszerezni a mindent. Amikor menyasszony/vőlegény voltunk nem éltünk együtt, és azért házasodtunk össze, hogy együtt élhessünk. Szerintem az eljegyzés is meg a háasság is jó!
2010. febr. 4. 18:59
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak kifogás, hogy legyen meg minden és legyen saját lakás. A ti dolgotok, ha még nem akarjátok, és ezt mindenkinek tiszteletben kell tartani. De akkor ezt mondjátok, és ne álltassátok magatokat, hogy lakás miatt nem házasodtok. Szerintem féltek belevágni, vagy valamelyikőtök (mindegyikőtök) nem akarja magát még elkötelezni, ezért határidőket szab.

Az igaz, hogy a házasság nem 2 fillér, de lehet szerényen intézni.

2010. febr. 5. 09:53
 13/19 anonim ***** válasza:

"Meddig tarthat az eljegyzés?"

Addig ameddig össze nem házasodtok vagy nem szakítottok. Tőletek függ.

2010. febr. 5. 13:18
 14/19 anonim válasza:
Az én barátnőm 5 évig volt menyasszony, és azután lett az esküvő. Ők is előbb a hátteret biztosították maguknak! Szóval, akkor esküdtök meg amikor akartok. Szerintem senkinek semmi köze hozzá. ez a ti dolgotok!
2010. febr. 6. 18:04
 15/19 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Párom tegnap kérte meg a kezemet.Még legalább 3 évig nem lesz esküvő,mert nekünk is a jövőt kell megalapoznunk és be szeretném fejezni az egyetemet is.És a mai világban már nem biztos hogy rögtön akar is esküvőt a pár.ahogy jól esik nektek,úgy csináljátok!

2010. febr. 7. 09:00
 16/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2010. febr. 7. 11:16
 17/19 anonim ***** válasza:
Nincsen rá szabály. Egyik barátnőmet több mint 2 éve jegyezte el a párja,most még gyűjtögetnek. Úgyhogy ne aggódj ez miatt,nem vagy egyedül! :)
2010. febr. 7. 16:27
 18/19 anonim válasza:
a párommal tavaly elött november 11.e óta vagyunk jegyesek. akkor volt a harmadik évfordulónk. sajna még nincs közös lakásunk most újítgatunk fel egy lakást. tőlünk is mindenki kérdezi én ha már nagyon unom a kérdést azt szoktam mondani hogyha majd kifizeti az illető akár holnap. nekem a szándék a fontos, hogy tudom hogy velem akarja ő is leélni az életét és szeret. nem kell papír a boldogsághoz. :D
2010. febr. 10. 15:31
 19/19 anonim válasza:
A harmadik évfordulónkon volt az eljegyzés. Utána össze is költöztünk és ennek már 5,5 éve. És még mi sem tudjuk hogy tartsunk e esküvőt vagy sem.
2010. febr. 11. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!