Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzés így? Meddig tarthat ez?
Figyelt kérdés
Van egy lány. Bonyolult a kapcsolatunk nagyon. Lényeg együtt voltunk 2 hetet és nagyon közel állunk egymáshoz. A volt barátjával van jelen pillanatban. Mikor együtt voltunk nem jártak. A barátjával 3 hete van együtt, előtt 1 éve 10 hónapot voltak. Ilyeneket beszélgetünk a 3 hét alatt , szeretlek nagyon stb stb aztán másnap csak barátok lehetünk.. tegnap és ma délelőtt is a szexről beszéltünk, milenne ha mi ketten együtt lennénk. Ma viszont eljegyezte a barátja. Mikor elmesélte úgy írta : "megijedtem mert gyűrűt kapok. - Én is megiedtem. -Ez még nem azt jelenti örökre együtt leszünk." ma írt egy idézetet, az volt benne hogy szeret. csak úgy megfogalmazva: Mikor még látod az utolsó smsét a mobilodban, mikor még emlékszel a mosolyára ... stb... és a végén. Akkor jössz rá szereted. Azért mond igent a barátjának, mert kényszerhelyzetben van. Úgy érzi nem mondhat nemet. Karácsony is van meg nővérét is ma jegyzik el.. Jó tudom hülye a lány, meg hogy nem tiszta a kapcsolatunk , nem tudja mit akar, hagynom kéne ilyenek.. Kérdésem, meddig tarthat ez így nekik? :S2010. dec. 24. 23:51
1/17 anonim válasza:
"Jól tudom hülye a lány"
AZATA KUR*VAAA XDDDDDDDDDDDD
2/17 A kérdező kommentje:
Nem úgy hülye.. nem értelmi fogyatékosra gondoltam. Hanem ilyenkor haverok azt mondják: " hagyd már a szarba .. nem tudja mit akar nem normális az ilyen ha vele van és téged szeret.. "
2010. dec. 24. 23:55
3/17 anonim válasza:
Szerintem nem sok értelme van a kapcsolatuknak így. Bár akár hagyhatod is, mert ha úgy alakul hogy összeházasodnak egyszer majd, akkor sem fog tovább tartani pár hónapnál. De a eljegyzés semmit nem jelent még. Ha neked fontos a csaj, akkor teperj, és szerezd meg.
4/17 A kérdező kommentje:
Nem akarok én bele szólni. Igazából, mindig azt mondja barátok legyünk. Aztán jön nekem egy lány, aki megvan értem őrülve, írja 1000 számra Facebookon az üzeneteket és ő pedig látja, akkor mindig féltékenykedik. Meg küldött képeket ez a lány, elküldtem volt barátnőmnek sírt.. nekem az a fontos boldog legyen.. de velem lenne az.. félek ha hagyom lelép egy 3.al..:S
2010. dec. 24. 23:59
5/17 A kérdező kommentje:
amúgy 16 évesek vagyunk. a másik srác 23
2010. dec. 25. 00:00
6/17 anonim válasza:
Pff..16 évesen eljegyzés?Főleg így?Tiszavirág életű lesz a kapcsolat..
7/17 anonim válasza:
eljegyzés 16 évesen? nem törvénytelen?
8/17 A kérdező kommentje:
Nem házasság . Gondolom úgy lesz ez kitalálva vagy van kitalálva, hogy szeretném megkérni a kezed.. aztán majd ha leérettségizett. szerintem ez kettejüknek lesz inkább nagy biznisz.
2010. dec. 25. 00:19
9/17 A kérdező kommentje:
Tehát szerintetek reménykedhetek még abban, hogy vissza jön?:)
2010. dec. 25. 00:20
10/17 anonim válasza:
Örülj, ha nem jön vissza, tényleg hülye ez a lány. SOrry
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!