Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes belekezdeni ebbe a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes belekezdeni ebbe a kapcsolatba?

Figyelt kérdés
Tegnap összefutottam egy lánnyal (online játékban már írogattunk egymásnak), szerelem volt első látásra. Nagyon csinos, elegáns. Viszont a dologban a bökkenő, hogy ő most lett 17 én meg 19 vagyok. Érdemes elkezdeni a kapcsolatépítést vagy ne is éljem bele magam? Bár soha nem éreztem még ilyet egy lány iránt mit amit iránta érzek.
2010. dec. 24. 20:37
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Köszi
2010. dec. 27. 21:02
 22/24 A kérdező kommentje:

Hát megvolt a közös ebéd!

Jól éreztünk magunkat, sokat beszélgettünk, telefonszámot cseréltünk. Ebéd után még egy jó 3-4 órát sétálgattunk a környéken. Közben olyanokról beszélgettünk hogy mind a ketten elpirultunk. Abba maradtunk, hogy később is csinálhatunk hasonló programokat. Nem öltöztem ki nagyon, csak épp hogy. Egy fekete ing, meg egy sima farmernadrág. Ő se volt kiöltözve, de elegáns volt. Séta közben fogtuk egymás kezét, sok volt a szemkontaktus amikor megálltunk és úgy mondtunk egymásnak kedves szavakat.

Elbúcsúzásnál csak egy puszit adott, csók nem volt, de megköszönte az élményt és örült hogy velem ebédelhetett. Nem kísértem haza, csak egy darabig. Lényegében az utca elejéig.

Szerintetek mikor hívjam megint közös programra? Pár napon belül? Vagy most egy kicsit pihentessem a dolgot?

2010. dec. 29. 01:22
 23/24 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy jól sikerült. :)

Én pár napot pihentetném, utána keresném. Csak szépen, fokozatosan...

2010. dec. 29. 16:52
 24/24 A kérdező kommentje:
Mondjuk akkor szombatra elhívom megint valahova.
2010. dec. 29. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!