Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes belekezdeni ebbe a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes belekezdeni ebbe a kapcsolatba?

Figyelt kérdés
Tegnap összefutottam egy lánnyal (online játékban már írogattunk egymásnak), szerelem volt első látásra. Nagyon csinos, elegáns. Viszont a dologban a bökkenő, hogy ő most lett 17 én meg 19 vagyok. Érdemes elkezdeni a kapcsolatépítést vagy ne is éljem bele magam? Bár soha nem éreztem még ilyet egy lány iránt mit amit iránta érzek.
2010. dec. 24. 20:37
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Semmi baj nincs a két évvel, főleg a Ti korotokban már kb egyidősnek számítotok :) Én 16 voltam, mikor a 18 éves barátommal összejöttünk, és ez már 3 éve volt.. :) Mit csinálj? Hívd el valahová! Ha nem vagy nagyon félénk, akkor kapásból rendes randira, ha kicsit félsz, mit szólna, akkor előbb valahova, ahová mindketten szerettek járni. Hogy kicsit érthetőbb legyen: én pl. jártam közönségkorcsolyázni, és a barátom is, és először csak annyit mondott, hogy menjek ki azon a hétvégén is korizni, hogy kicsit beszélgethessünk. És persze odajött hozzám , és 5 órán át együtt koriztunk és beszélgettünk- de néha Ő is másokkal ment, néha én is. Így nem volt az az érzésem, hogy húúú most ez egy randi és jaj mit csináljak, ez a fiú sokat akar tőlem, hanem egyszerűen jó volt vele sokat beszélgetni, és eléggé belehabarodtam.. Aztán legközelebb elhívott egy forró csokizni- ezt lehetne már igazi randinak tekinteni. Utána pedig olyan helyre vitt, ahol én még sosem voltam, Ő meg rengeteget jár oda, ott megintcsak rengeteg ember volt és nem az volt a lényeg, hogy most kettesben elmentünk valahová... Meg többször hazakísért a suliból. Szóval Ő felváltva hívott olyan helyekre, ahol inkább csak együtt csináltunk valamit és olyanra, ahol randiztunk.

Ezeket csak példaként írtam le. Szerintem ha félsz, hogy elutasítana egy találkát, akkor valami olyan közös programot találj ki, ahol nem feltétlenül vagytok kettesben, nem annyira kötött, nem kell annyira azt éreznie, hogy most randiztok. Pl. a korcsolyázás, koncert stb. Ha már "meghittebb" hangulatban szeretnél vele találkozni, akkor jöhet a többi program, sétálgatás kettesben, kávézó, esetleg mozi, bár az azért nem olyan jó, mert ott nem lehet beszélgetni. Remélem összejön a dolog ;) Én is szilveszterkor jöttem végül össze a barátommal... ;) 19/L

2010. dec. 27. 01:28
 12/24 anonim ***** válasza:
Nem kellett volna rokton megirni hogy szereted.
2010. dec. 27. 04:04
 13/24 anonim ***** válasza:

Írtam neki levelet is, ahol elmondtam neki, hogy jó volt ""vele találkozni, és hogy szeretem.""

ennyi idő alatt?????????

az én csajom 19 én 25 3 éve vagyunk együtt

25f

2010. dec. 27. 09:53
 14/24 A kérdező kommentje:
Jó hát nem így fogalmaztam meg, de ez a lényege.
2010. dec. 27. 09:58
 15/24 A kérdező kommentje:
Ma reggel felhívtam, és elhívtam őt egy közös ebédre. Nem utasította el, úgyhogy holnap együtt ebédelek vele egy kávéházban :) A szokott formámat hozzam, vagy öltözzek ki elegánsan? Ez nem egy lepukkant kávéház ahova mennék, hanem egy elég jó hely. Több díját nyert már, és nagyon menő hely. Ára sem 2 Ft, de az nem számít. szóval a szokott forma vagy elegáns? Vigyek neki valami ajándékot? Esetleg rózsát vagy hasonlót?
2010. dec. 27. 10:02
 16/24 anonim ***** válasza:
Szerintem legyél elegáns, de nem kell túlzásba vinni. Vegyél fel egy dögös inget, a csajok bírják. Az ajándékkal én nem nagyon értek egyet, lehet korai még elhalmozni rózsákkal meg hasonlókkal. Megijedhet tőle, mert lehet hogy ő még nem veszi ennyire komolyan. Szerintem az hogy elhívtad ebédelni egyelőre bőven megteszi. Ez az én véleményem.
2010. dec. 27. 10:15
 17/24 anonim ***** válasza:
Szerintem bőven elég, ha inget veszel, öltönyt inkább ne, és az ajándékkal is várj még. :) Elég ajándék az, hogy meghívtad ebédre. :)
2010. dec. 27. 12:35
 18/24 anonim ***** válasza:

Nyilván egy lány jobban tudja, mi jön jól ilyenkor, de szerintem is bőven elég, hogy elhívtad, nem kell ajándék. Tényleg nem látok bele női fejbe, de talán jobb, ha nem támadod le rögtön rózsával, ajándékkal. Öltöny szintén nem kell, elég ha elegánsan nézel ki.

((((((

én nem is biztos, hogy túl puccos kávéházba hívtam volna először, pláne ha nem vagyok ott járatos, mert elég feszült lennék magától a találkozástól, ezt csak tetézné, ha a számomra idegen és a szokásosnál drágább helyen vagyok. de nem tudom, mennyire idegen neked az a hely, és mennyi pénzed van. :)

az ebéd sem biztos, hogy a legjobb ötlet, mert drága és sokáig tart, plusz az első randin mindenki feszült, olyankor néha nehéz enni, pláne szokatlan helyen. az, hogy sokáig tart, azért baj, mert ha esetleg nem megy nagyon gördülékenyen a beszélgetés, akkor hosszú kínos csöndek lehetnek.

szerintem első randira, a ti korotokban egy tea, forró csoki, forralt bor, sütemény, palacsinta, pizza az ideális, de egészen biztos vagyok benne, hogy számos lánynak nem az én megoldásaim jönnek be. csak azért írtam, hogy ilyen szempontokra figyelj.

))))))

hajrá!!!

24f

2010. dec. 27. 14:58
 19/24 A kérdező kommentje:
A jó a dologban hogy abban a kávéházban vagyok karbantartó. És megbeszéltem a főnökkel, hogy nem hoznak számlat, és egy külön szektort kaptunk. Fizetni meg úgy fizetek, hogy annyival kevesebb fizut ad. Szóval én ott jártas vagyok. Gáz hogy oda hívtam ahol melózok? Lehet nem oda kellett volna? De hát ezt ismerem.
2010. dec. 27. 16:20
 20/24 anonim ***** válasza:
Nem, úgy már nagyon frankó! ;)
2010. dec. 27. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!