Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Reménytelen? Mikor romlott el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reménytelen? Mikor romlott el a világ, vagy én nem illek bele?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

régóta olvasgatom a gyakorikérdések.hu-t. A kérdésem valószínűleg sablonos lesz, mert sokan feltették már előttem ugyanezt, vagy hasonlót. Azért én is megpróbálkozom, és bocsánat, ha valakit esetleg untattam volna.

20 éves lány vagyok, azt hiszem elég komoly gondolkodású. Ennek ellenére nagyon szeretek nevetni, vevő vagyok a vicces dolgokra. Sokat olvasok, sportolok, barátokkal vagyok. Azokkal, akik ismernek, nagyon jól kijövök. Azonban élőben képtelen vagyok ismerkedni. Ritkán szoktam bulizni, vagy ha mégis, barátnőim „rángatnak” el. Ők nagyon lazák, mosolyognak össze-vissza. Én mégse vagyok erre képes. Általában lesütöm a szemem, és már akkor elvörösödöm, ha hozzám szól egy helyes fiú. Ami nem sokszor esik meg… Volt már barátom, de mindösszesen 3 hónapig tartott. Nem társkeresés céljából írtam ide, hanem az elkeseredettség vezérelt, és az hogy hátha van még ilyen lány, esetleg fiú aki így érez.

A külsőmről csak annyit (nem akarok frázisokat írni, de nem töltök fel képet. Aki gondolja, e-mailben küldök neki.

Szeretem a divatot, azonban egy dologban nem követem… Egyszerűen elszomorító az a tény, hogy ma már ez a menő: a mostani fiatalság nagy része részegre issza magát (tisztelet a kivételnek), és össze-vissza kavar a bulikban, netán megcsalja a párját, másnap pedig nem is emlékszik az eseményekre. Nem tudok beállni a sorba. Tehát ha nem változtatok a stílusomon (nem kezdek el inni, nem mászom rá a fiúkra, nem lesz nagy a szám) akkor ne is reménykedjek a változáson?

Legtöbb barátnőmnek normális, tartós kapcsolata van. Már én is vágyom egy ilyenre.Az elvárásaim nem nagyok, csak szeretném, ha egy normális, komoly gondolkodású fiú találna meg. Ám mégse tudom, mit kéne tennem.

Előre is köszönöm a válaszokat. : )

2010. dec. 24. 16:34
1 2 3 4
 1/32 anonim válasza:
91%

Már gondoltam,hogy egyedül vagyok ilyen ép elméjű ...

15/L

2010. dec. 24. 16:37
 2/32 anonim ***** válasza:
71%
Tényleg sok ilyen kérdés volt már. Nem haragszom.
2010. dec. 24. 16:38
 3/32 anonim ***** válasza:
56%
Nem iszok nem cigizik, társasági életemet nem diszkóba meg kocsmába építem, barátnőm jelenleg nincs de nem is akarok mindenáron, majd jön aminek jönnie kell. 23/F
2010. dec. 24. 16:38
 4/32 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, nem reménytelen. Akik olyan felszínes kapcsolatban vannak, azoknak úgyse tart sokáig.
2010. dec. 24. 16:41
 5/32 anonim ***** válasza:
86%
Én amikor elkeztem az első kapcsolatomat 13 évesen, akkor még volt sok bnőm. Aztán nem telt bele sok idő, elkerültünk középiskolába és minden megváltozott. Én nem cigiztem sosem jártam buliba, én tanultam, hazamentem leckétírtam és a barátommal voltam. 6 évig tarott. Ez alatt az idő alatt nem volt egyetlen bnőm sem, mindenki elhagyott, mert olyan voltam.. most 24 vagyok túl azon a 6 és még egy 3 éves kapcsolaton. Bnőm 1 van akit a fősulin "szereztem" de ő sem olyan mint én, tehát nem igazán ért meg. Nekem a legjobb barátom mindig a párom volt, szerencsére ennyi év után végre rátaláltam azigazira, akivel egy éve vagyunk együtt. Elárulom neten ismertem meg. Mivel én sem nagyon tudtam hol máshol ismerkedni, de nekem bevált. És nem kell az életemhez, pia, drog, reggelig tartó buli, idegesítő, sipítozó bnők, csak egy ember akivel mindent meg tudok beszélni. Én így élem az életem, és nagyon nem bánom. Kívánom neked, is hogy találd meg a megfelelő embert.
2010. dec. 24. 16:42
 6/32 anonim ***** válasza:
55%
hasonló vagyok mint te nem nagyon járok bulizni inni nemondom hogy néha 1 pohár bort nem iszom meg de részeg még nem voltam jah és én fiu vagyok
 7/32 anonim ***** válasza:
84%
Látom nem vagyok egyedül. :( 16/F
 8/32 anonim ***** válasza:
0%
szia mailben küldhetnél egy képet :) töltsd fel és küldd el a linkjét
2010. dec. 24. 16:45
 9/32 anonim ***** válasza:
12%
bulizok, iszok, cigizek, mindig van barátnőm, egyetemista vagyok. fuckyea!
2010. dec. 24. 16:45
 10/32 anonim ***** válasza:
58%
Nem vagy egyedül, hiszem hogy sok hasonló lány van mint te, csak azaz oldal elnyomja ezt az oldalt:( Én is tartós kapcsolatra vágyom, szeretném megtalálni. Engem nem feltétlen a kép érdekel, de ha megismernél írhatsz. Én szívesen megismernélek, bár nem hiszem hogy írni fogsz.
2010. dec. 24. 16:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!