Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom szülei gyűlölnek. Hogy fogadtassam el magam?
21 éves lány vagyok és egy kisvárosban élek.
Kevés barátom van,nem sok embernek tudom a gondjaimat megosztani,ráadásul ők a továbbtanulás miatt másik városba költöztek,és csak a barátom van.Haver barátok vannak csak.
Lassan 1 éve járunk.A szülei utálnak.Nem ismernek személyesen.Ronda múltam van,sajnos volt anno egy fiúm,aki lelkileg terroriztált.Jöttek a bulik,az alkohol,és a drog.Szerencsére önerőből ki tudtam lábalni az efféle gusztustalan életmódtól,és sokáig sem tartott ez az időszak.(3hónap).Mivel kisváros,a párom szülei tudják ezt,és nem tolerálják,hogy egy "ilyen" lánnyal legyen együtt a fiúk.Borzasztó érzés,rossz dolgokon mentem át,nem volt megoldás,hülye voltam,de soha nem tudnék ránézni már egyetlen drogra sem,buliba se járok már.
Segítsetek,hogy fogadtassam magam el velük.. Nem is ismernek.Nem kiváncsiak rám.HOsszú távra tervezzük a kapcsolatot,mind a ketten szerelmesek vagyunk,ez így nem mehet tovább.
Én pont most vágtam el magam a párom anyjánál. Most már nem szeret, az is tuti, mert ki mertem osztani a párom mostoha apját, akit tiszta szívből gyűlölök, mert egy igazi féreg. Alig vártam, hogy elmenjek hozzájuk, és szép karácsonyom legyen (sosem volt igazán olyan). Hajnalban nekiálltam sütni, hogy vigyek magammal valamit, na persze az ajándékaikon kívül. Erre ordítva fogad a mostohája, kioszt, én meg vissza osztottam, és eljöttem. Most egyedül vagyok itthon, és jobban gyűlölöm azt a nyomorékot, mint eddig valaha.
Ebből csak azt akartam kihozni, hogy az én párom se szólt semmit akkor. Én hazajöttem, ő nemrég utánam jött, és mondta - vérben izzó szemekkel - hogy hazamegy, és elintézi azt a fa.szt. azóta is várom. ennek fél órája....
Hát akkor neked sincs szép karácsonyod,utolsó ..:(
Nme tudom, a párom miért ilyen,de 100%ban biztos vok benne hogy szeret és ö is komolyan gondolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!