Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor leszek túl ezen az egészen?
Szóval az a helyzet, hogy 2 hónapja összejöttem egy fiúval. Minden tökéletes volt, imádtuk egymást. De néhányan ezt nem igazán nézték jó szemmel, és szétszedtek minket (azt most nem részletezem, mert elég durván). Bő 1 hónapot voltunk együtt. A szakításnak az lett a vége, hogy én lettem a rossz, és hogy én tettem ezt-azt amiért szakított. Na már most, én mindent megtettem hogy visszajöjjön, könyörögtem, megalázkodtam (nem kellett volna). A mai napig tetőtől-talpig bele vagyok zúgva. De közben összejöttem egy másik fiúval, hátha eltudom majd felejteni. De mindenről a szerelmem jut eszembe. Nagyon fáj hogy nem lehet már az enyém. Közben a srác akivel vagyok teljesen belém esett. Már nem tudom mit csináljak. A szerelmem valószínűleg sosem kaphatom már vissza. Vagy nem tudom. Elfog valaha múlni ez az érzés? Már 1 hónapja szenvedek miatta. Sírok, gyógyszereken élek, és körülbelül nem is létezek, csak úgy vagyok.. nagyon rossz. :/
17/L - bunkók létszíves kíméljenek. :) köszönöm.
(ja, és mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket :))
Szia!
Az a helyzet,hogy egy hónapja összejöttem egy fiúval.Minden tökéletes volt,jókat dugtunk.Néhányan ezt nem nézték jó szemmel,és kavarták a sz@rt.Bő egy hónapot voltunk együtt.A szakításnka az lett avége,hogy én lettem a rossz,és hogy én tettem ezt-azt,amiért szakított.Na már most, én mindent megtettem hogy visszajöjjön, könyörögtem, megalázkodtam (nem kellett volna). A mai napig tetőtől-talpig bele vagyok zúgva. Nagyon fáj hogy nem lehet már az enyém.A szerelmem valószínűleg sosem kaphatom már vissza. Vagy nem tudom. Elfog valaha múlni ez az érzés? Már 1 hónapja szenvedek miatta. Sírok, gyógyszereken élek, és körülbelül nem is létezek, csak úgy vagyok.. nagyon rossz.
Én ugyanazt leírtam,amit Te.Csak Neki van barátnője,akinek egy bizonyos közösségi oldalon verseket írogat.Jah,és engem kidobott,mint macskát sz@rni.Tudod,én voltam a szeretője,és a lábtörlője is egyben.Most már azt is megtiltotta,hogy hozzá érjek.Szerinted nekem milyen a karácsonyom???
Szaisztok!
Nekem a tavaly karácsonyom volt a legborzalmasabb.. előtte két héttel passzolt le a pasim 2 év után.. milyen figyelmes és kedves volt nem ? Én azt tanácsolom nektek, hogy ne keressétek ne alázkodjatok meg ( én is csináltam sok hülyeséget de semmire sem mentem vele.. kibékült velem 2 hónapra h legyen kivel... ) ugyhogy ne is foglakozzatok az exekkel!!! akárhogy féj menjetek tovább és próbáljatok uj kapcsolatot teremteni. nekem ebbe az évbe nem jött össze, de bizok benne hogy jövőre sikerül :DD
Puszi nektek és boldog karácsony!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!