Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újabb Karácsony egyedül. Ki hogy bírja?
A válasz megírásának időpontja: ma 23:21
Ó, ez tényleg jó program xD
Mivel ebben a kategóriában tetted fel a kérdést, gondolom úgy érted, hogy barátnő/barát nélkül, nem pedig teljesen egyedül. Azt mondanám, hogy egyre nehezebben. A barátaim közül lassan mindekinek van párja, van aki már házas. Én pedig egyedül vagyok, nem volt még senkim, és talán ilyenkor a legnehezebb elviselni a magányt.
26F
a nappal gyorsan eltelik de az esti elmélkedés...nah az húzósabb
17f
én dolgozom karácsonykor :)
kitartás nektek
22f
Nagyon rosszul, nem is tudok ráhangolódni az ünnepekre. Az első karácsony, hogy nincsen párom, nagyon rosszul érzem magam emiatt! Tavalyig még úgy nézett, ki, hogy 26-án mentünk a volt párom családjához, nagyon szerettem azt az időszakot.
A családommal leszek, de sajnos nálunk nem elég erősek a családi kötelékek, igy úgyanúgy magányosan érzem magam, főleg, hogy ősszel haláleset is történt a családban, igy kettővel kevesebben leszünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!