Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újabb Karácsony egyedül. Ki hogy bírja?
Figyelt kérdés
2010. dec. 22. 22:50
2/21 anonim válasza:
na az egyedul letet ugy erted,hogy nincs baratnom,akkor jo,ugyan ugy mint az elmult 16 evben,most is ugy fogom tolteni :D
17 F
3/21 anonim válasza:
Jól. Imádom a karácsonyt! Nem fogom csak azért elrontani, mert most nincs kapcsolatom.
A családom ott van mögöttem, szeretnek és én is szeretem őket. Bőven elég :)
4/21 anonim válasza:
Karácsony idején soha nem volt barátnőm, szóval úgy mint máskor. Bár jó lenne, ha most is lenne egy. de ez van, ki kell bírni az egyedüllétet.
5/21 anonim válasza:
Én értem a kérdést...nehezen :((
6/21 anonim válasza:
Ha úgy gondolod hogy tök egyedül kell lenned a fa mellett szenteste, akkor annak minden tiszteletem aki azt végigtudja csinálni épp ésszel!
Ha csak úgy hogy a családoddal együtt vagy, de nincs párod, aki ott lenne veled, akkor az nem olyan nagyon vészes. Az már más tészta, mint az én helyzetem, hogy van párom, de nem lehetek vele szenteste :(:(:(:(:(
7/21 anonim válasza:
Mind az eddigi 21 Karácsonyt :)
22L
8/21 anonim válasza:
Boldogan. Velem van a családom, a kutyám, itt a tudat, hogy vannak barátaim, akiknek gondomat-bajomat elmondhatom, vannak rokonok, akik küldtek képeslapot. Kinézek az ablakon, a meleg szobából, esik a hó, a szomszéd ház ablaka szépen kidíszítve...:)
9/21 anonim válasza:
a sok csoki segit én is azt eszek na meg a horror filmek nekem bevált segit felejteni azt a tudatot, hogy egyedül vagyok karácsony este
10/21 anonim válasza:
Miért kellene pont karácsonykor rosszabbnek lenni, mint egy másik napon?? Ha rossz otthon, ne legyél otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!