Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik volt a legfájóbb szakításotok?
Figyelt kérdés
Mi történt, mennyi idő után?
Volt aki azért szakított mert új kalandokra vágyott, és nem akarta lekötni magát?
Volt, aki megunta az egészet?
2010. dec. 22. 00:32
2/8 anonim válasza:
most fog ez elkövetkezni a napokban..
és azért mert új kalandokra vágyom, + meg is untam a mostanit.. snassz az egész. .
3/8 anonim válasza:
Nekem is lassan eljön ez a nap.A csajomból egy lusta,kedvetlen,kötözködő fapofa lett.6 év után.
4/8 anonim válasza:
A legfájóbb az első volt, 3 hónapos tiniszerelem. Azóta egyre kevésbé érint meg.
5/8 anonim válasza:
2 durva szakitasom volt.
az első valentin napon volt,rohantam oda hozzá a nagy meglepimmel(ajándék)és akkor közölte h szakit.
a masodik az kissé komplikált xD 2 éve jártunk...és egy idő után kiderült h a legjobb barátnőm elhóditotta...stb. nagyon rosszul esett :( 19L
6/8 anonim válasza:
Hát...velem még sosem szakítottak,de volt egy szakításom ami nekem is fájt.Még szerettem a fiút,de úgy éreztem,hogy nem kéne ezt tovább folytatni,önhibánkon kívül nem ment köztünk a dolog.Kellemetlen helyzet volt,mert ő sírt,én meg nem.Aztán utána még két hónapig vívódtunk....aztán megbeszéltük,hogy nem találkozunk többet.De...az elkövetkező napokban valószínűleg összefogok futni vele :/
7/8 anonim válasza:
Volt aki azért szakított mert új kalandokra vágyott, és nem akarta lekötni magát? -na nálunk ez volt. április 3-án lett vége de néha még vissza gondolok rá, nagyon ritkán sirok ha olyan kedvem van , meg néha hiányzik. 14 hónap volt az egész de olyan volt mintha egy élet lett volna..szakitásnál ő is sirt.meg igazából én mindent ugy csináltam h neki jó legyen de nem mindig kaptam ezt viszont így .. na mindegy :) azóta volt egy kapcoslatom szeptemberbe ami tartott másfél hónapig..szóval ja ennyi.
8/8 A kérdező kommentje:
Magyarán megbántad, hogy új kalandok helyett feláldoztál egy biztos pontot.
2010. dec. 22. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!