Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti engeditek, hogy a barátotok beleszóljon abba, hogy mit csinálj a hajaddal? (szín fazon mind1)
ehehhe
nem.
semmi ilyesmibe..hajthatatlan vagyok... de talán csak a múltam miatt. volt egy párom, aki midnenben meg akart változtatni kb, én meg fiatal voltam és szerelmes, és még engedtem is neki sokmindenben, pedig mindig erős akaratú voltam... Mikor szakítottam vele visszakaptam önmagam, azóta megfogadtam hogy ilyet nem játszunk =)
egyébként persze jótanácsokat szivesen meghallgatok, ha úgy látom jónak meg is fogadom, és mindig megfontolom. Csak adja elő úgy hogy az ne parancsnak hangozzon, és ne legyen kötelező. a "nekem felfogva jobban tetszik" nálam sokkal hatékonyabb mint a "ha velem vagy, fogd fel a hajad!"
Én párom alapba nem szól bele csak szőke ne legyek újra. Amúgy sem állt jól nekem. Barna árnyalataival szoktam színezni a hajam. Simítani szoktam, de be is göndörítem. Nem szól bele.
22/L
Abba se szólhatott bele senki, amikor leborotváltam a fejem. Persze tanácsokat meghallgatok, ha tetszik meg is fogadom, de a párom ne mondja meg, mit csináljak a hajammal (se a ruháimmal, cipőimmel, és a szobámmal).
22/L
Én meg kifejezetten kérem mindig a véleményét,miközben ő mondogatja,hogy neki mindegy.Nekem viszont nem mindegy,hogy utána tetszik e neki vagy sem.Amúgy csak annyit mond,hogy ne legyen nagyon rövid és "természetes" színű legyen..érti ezalatt,hogy ne hupilila meg fehér stb..:)
19L
nem!
de még egy barátom van addig nem változtatok rajta,mert mi van ak ha nem tetszene neki.. szowal...
de illetőtől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!