Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek melyik szem szín tetszik egy fiún?
egyedül a barnát nembirom, mármint fura de ...
hogyis irjam... ha valakinek barna szeme van, annak nemlátok a fejébe.
szóval nekem egy kékszemü srác mindig vonzóbb, és valahogy jobb a komunikáció.
nameg barna szemű pasim soha nemvolt. nemdirekt.
világítós kék az nagyon bejön
a világos barna- aranybarna színt is láttam már fiún, de eszembe juttat egy valakit akinek szintén barna a szeme, emiatt annyira nem szeretem:s
inkább a kék szinei..
én a barnán kívűl mindegyiktől irtózom. 6 barna szemű barátom volt, a mostaninak (eddigi legkomolyabb kapcsoltatom, azt hiszem, már nem is lesz más:)) Zöld szemei vannak, pedig attól jobban irtózom mint a kéktől... de neki nem lenne jó a barna, így helyes.
egyszóval: emberfüggő
bocs elírtam, 2. vagyok
szóval, barna-aranybarna szín is tetszett meg fiún.*így akartam írni:D
egyébként,h a összeismerkedek valakivel és jól kijövünk akkor nem a szemszín lesz a döntő tényező...:)
én a kéket nem bírom, főleg a nagyon rikítót... nekem egyszerűen olyan természetellenes
a zöldet, szürkét szeretem, ha van benne valami apró különlegesség
a kedvencem a barna...az olyan barátságos és meleg szín, és szemszínnek is ezt a hatást kelti...mindegy, h világos vagy sötét...
Nekem édesmindegy a színe. :D Az a lényeg, hogy szép legyen. Általában a kék szeműeket sikerült kifognom, de perpill zöldesbarna szemű barátom van, és ő mégis sokkal helyesebb, mint a korábbiak. :) Ő így tetszik. Szóval nem ez a mérvadó. Én hajmániás vagyok, az sokkal inkább számít nálam. :D
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!