Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok le?
párommal egy éve vagyunk együtt, másfél éve szakitott vele a barátja. nemrég felhivta h meghalt egy rokona. elmegy a temetésére ami hamarosan lesz. teljesen ki vagyok borulva hogy mi fog ott és utána történni.. ti mit szolnátok, jah a pasinak asszem van párja.
25/F
Te nem vagy normális.
1: a pasinak van párja
2: nem gondoltál még arra, hogy a mostani barátnőd jól ismerte azt aki meghalt, ezért félretéve az esetleges sérelmeket az exe meghívta a temetésre hogy leróhassa a tiszteletét? Nyilván a srác majd a temetés utáni halotti toron letámadja a barátnődet, az ő csaja ezt majd végignézi, meg az egész család.
szánalmas vagy..
Miért vagy kiborulva? Miért történne bármi is, mikor már rég szakítottak és egy éve veled van? Ennyire nem bízol a barátnődben?
Én is jóban vagyok az exemmel, és ha neki meghalna valamelyik rokona, akit ismertem, én is elmennék a temetésre. Miért kell ebből ekkora ügyet csinálni?
Ha meg ennyire nem tudsz bízni benne (bár így nincs sok értelme a kapcsolatotoknak) akkor menj el vele. 20/L
Számomra ez a kérdés azért hülyeség, mert ha egy pár vagytok, jogod van ott lenni a pároddal együtt!
Én tuti hogy elkísérném a b.nőmet nem hagynám , hogy egyedül menjen! És tádááám az ügy megoldva!
Ez nem csak féltékenység!
Alap, hogy ha van barátnőm és nem csak randizgatunk hanem komolyabb a kapcsolatunk akkor elkísérem ilyen eseményekre, már csak azért is mert nem vagyok paraszt! És lássák, hogy a pasija figyel rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!