Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nagy baj, ha kicsit utánanéztem a barátomnak?

Figyelt kérdés
én 15 vok a barátom 18 és 7 honapja vunk együtt és egy idöben nagyon fura volt bunko sértö meg ienek sejtettem h megcsal vagy vmi iesmi és beszéltem is ien csajjal akivel ugymond kavart !!! és kicsit nyomoztam a barátom után és öezt megtudta és ugymond idökérös szakitással reagált !! szentem az fáj nekih nem tudott átverni vagy nem???? segitsetek
2008. jan. 19. 08:41
 1/4 anonim ***** válasza:
91%

Nézzük csak!

Megcsalt a pasi,te ezt meg tudtad,és most még ő hisztizik?Te figyi,nem kellett volna kidobni a francba egy ilyen hülyegyereket,főleg ha tudod,h megcsal..

Más az az eset,amikor a csalfa összefut élete nagy szerelmével,és megváltozik.Mindenki azt mondja,h megcsal közbe nem is.És más az amikor a csalfa összejön egy lánnyal,és megcsalja,mert nem élete nagy szerelme.

Ez az időkérős szakítás meg nálam sosem vált be.Mindog szakítás lett a vége.Ha nem akkor,akkor 2-3 hét múlva.Ha valamelyik fél ki akar lépni akkor had menjen.Hagyd a francba az ilyen hapsit,és keress valami normálisat!

2008. jan. 19. 08:53
 2/4 anonim ***** válasza:
88%
Egyetértek az előttem szólóval.Az időkérésnek egy oka van, nem meri a szemedbe mondani hogy végérvényesen vége,ez így neki könnyebb.Nem véletlenül nem bíztál benne,nem érdemel meg téged, fiatal vagy, nem kell lekötnöd magad, ráérsz keresgélj, vagy hagyd hogy alakuljon magától minden.Ha valaki egyszer megcsal máskor miért ne tenné? Gondolj mindig erre.
2008. jan. 19. 11:09
 3/4 anonim ***** válasza:
86%
Még neki áll feljebb.Ne viccelj töbet érsz te nála 1000000000*az tuti.Egyébként nem baj,hogy utánna néztél csak ezeket a dolgokat úgy kell csinálni,hogy ne tudja meg.Ennek ellenére neked van igazad ha megcsalt had menjen aki menni akar annak ki kell nyitni az ajtót.
2008. jan. 19. 14:07
 4/4 anonim válasza:
86%
Férfi szemel nagyon is egyetértek a válaszokal.Általában aki ilyet tesz és ha kiderül csak azért játsza az eszét,mert tesztelni akar,hogy ismét bebir e csapni.Bocs ha ez egy kicsit durva de ez a valóság.Nagyon jól tetted,hogy utána néztél.Ne ed magad rajta.nem érdemel meg,ha ez igy van.Mást kell keresni és hagy lása mit vesztett,de ez legyen az ö baja.Csak elöre!
2008. jan. 19. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!