Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Több helyen utánanéztem, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több helyen utánanéztem, de nem találtam hasonlót! Érdemes lenne tesztet vennem?

Figyelt kérdés
3 és fél éve szedek Lindynette 20-as fogamzásgátlót.Néha előfordul velem,hogy 1-2 órát csúszik a bevételének időpontja.Viszont 2 hónapja az egyik levélből kihagytam 4 vagy 5 tabit.Mivel másnap vettem észre(este 7-kor szoktam bevenni),pótolni már nem tudtam (nem fért bele a 12 órás intervallumba).És mivel nem vettem észre a hiányt,így 4 nappal tovább szedtem,mint kellett volna.Nem történt semmi szokatlan,a menszeszem is időben megjött,minden oké volt vele.Viszont mintha keményebb lenne a hasfalam,rossz a közérzetem és fáradékony vagyok.Gondolkodom rajta,hogy a héten veszek egy tesztet.Szükséges?Vagy nyugodjak meg,csak beképzelem?
2010. júl. 26. 22:52
 1/10 anonim válasza:
66%
TERHES VAGY!
2010. júl. 26. 22:55
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
én csak 3 tabit hagytam ki és van egy 17honapos fiam!!!
2010. júl. 26. 22:56
 3/10 anonim ***** válasza:
73%

Hát ha kihagysz egy-egy tablettát és utána minden korábban kihagyottat beveszel, az a hormonháztartásodat teljesen feldúlja, ráadásul gyengül a védelem is.

A biztonság kedvéért vegyél tesztet, de szerintem így is elég nehéz teherbe esni, mert így nem 99%-os a védelem, hanem mondjuk csak 86%, ami elég sok.

2010. júl. 26. 23:01
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Előző: szerintem pont ez az, hogy fogamzásgátlónál nincs 86%-os hatékonyság.. nem lehet kitalálni, h vajon véd-e vagy sem
2010. júl. 26. 23:08
 5/10 anonim ***** válasza:
73%

Dehát hormonálisan akadályozza meg a peteérést, nincs ami megtermékenyüljön ezáltal. Nem vitatkozom, csak ez az, ami tutibiztos, hogy megtörténik. :)

Való igaz, hogy az óvszer 100%-os, de csak mert mechanikailag akadályozza meg a dolgot.

2010. júl. 26. 23:11
 6/10 anonim ***** válasza:
73%
*mechanikusan
2010. júl. 26. 23:12
 7/10 A kérdező kommentje:
Sajna nem egy olyan esetről hallottam,amikor a tabletta mellett esett valaki teherbe.Így gondoltam,hogy sikerült megnövelnem az esélyeimet.Még a héten veszek tesztet és megírom az eredményt,hogy legalább mások okulhassanak a felelőtlenségemből,de leginkább a feledékenységemből!:)
2010. júl. 26. 23:27
 8/10 anonim ***** válasza:
83%

4 tablettát hagytál ki? És nem is védekeztetek mellé?

Ez kb olyan, mintha nem is szedtél volna ebben a hónapban semmit...

Vegyél mindenképp egy tesztet, van esélye annak, hogy terhes legyél.

2010. júl. 27. 08:05
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
az van, hogy gyengült a hatása, amit te is tudsz biztosan, de azt írtad, hogy megjött a menzeszed, ugyanolyan volt, mint addig? nem volt kevesebb, más színű, stb.? mert ha mindenre nem a válasz, akkor valószínű, kb90 százalék, hogy nem vagy terhes. de várjuk a teszt eredményét----
2010. júl. 28. 22:56
 10/10 A kérdező kommentje:
Kicsit több volt a barna folyásom,de szerintem semmi más.Mondjuk lehet,hogy most nem véreztem olyan nagyon,de volt már kevesebb is.Szerda délelőtt szokott megjönni és hétfőig tart,most szerda éjszaka 11 körül jött meg és vasárnap estig tartott.A párom azt mondja,csak beképzelem,mert egyszer már vettem tesztet (2 éve) és negatív lett.Azért holnap remélem be tudok szerezni egyet...Köszönöm a válaszokat!
2010. júl. 29. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!