Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos e a dühöm, hogy akivel megcsalt?
Figyelt kérdés
Párom másfél éve megcsalt.Nagyon szerelmes lett a lányba,ő is belé.Igaz,már régóta ismerték egymást,és a nőt otthagyta a pasija,akkor szállt rá az enyémre,ez a majom,meg be is adta a derekát.Kb.4-5 hónapig néztek hülyének.Mikor kitudódott,nagyon kibuktam.Végül együtt maradtunk ugyan,de a bizalmatlanságom nem múlt el.Nem tartják a kapcsolatot állítólag.Próbálom elhinni..De pár napja a párom névnapja volt,és a csaj sms-ben felköszöntötte.Aztán a csajnak volt szülinapja,ő is fel lett köszöntve.A kérdésem az,hogy jogos e,ha én igen is elvárom,hogy semmiféle kapcsolat ne legyen közöttük,még sms sem.Az is kiderült,hogy pár hónapja telefonálgatás is volt közöttük.Legközelebb meg már ágyban is lesznek??Szóval hosszúra sikeredett a mondanivalóm.A lényeg,hogy balhézhatok e szerintetek,hogy még mindig tartják a kapcsolatot.Mert én úgy gondolom,ha egy régi barátnője lenne,akkor oké,de így,hogy átvágtak,azt gondoltam,az a legkevesebb elvárásom,hogy tűnjenek el egymás életéből.2010. dec. 21. 10:29
11/14 anonim válasza:
Ha beleszeretek valaki másba, az a minimum, hogy a meglévő partneremmel először szakítok, mielőtt a másikkal bármit csinálnék. Igen, jogos a dühöd. Szerintem szakítanod kéne vele. Szerintem a csávó nem szeret téged.
12/14 anonim válasza:
Vagy ha beleszeretsz másba, akkor mindenképpen vagy lerendezed magadban vagy megbeszéled az aktuális partnereddel.
13/14 anonim válasza:
taktika:
minél közömbösebb vagy a kapcsolatuk felé, annál értéktelenebb lesz a barátod számára a másik csaj
ha azt mutatod, hogy ő egy szürke kis semmi pont, akkor a párod egy kis idő, de ugyanezt fogja érezni
ezzel a technikával én tökéletesen elhidegítettem a barátomat egy állandóan nyomulós havernőtől
pl olyanokat meséltem, hogy ahol a csaj megjelent a többiek összesúgtak, "nah ez meg minek jött, menjünk már innen"meg röhögés tárgyává tettem mindig, a barátom újabban külön szól, hogy jé ott a havernő, ne menjünk már arra - és kuncogunk rajta
sok sikert, szerintem ez az egyetlen esélyed
14/14 anonim válasza:
Eleve hülyeség volt, kibékülni veled. Lehet, hogy egy ideig rendes volt veled, de majdnem fél évig hülyének nézett, megcsalt, megalázott, hazudott. Azzal, hogy visszafogadtad vállaltad a felelősséget, hogy újra megcsaljon. Aki egyszer így megteszi, attól legközelebb se várj mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!