Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos e a dühöm, hogy akivel megcsalt?
nem várhatod el, hogy elfelejtse, hogyha szerelmesek (voltak). szerintem értelmetlen vele együttlenned, hogyha másba szerelmes. ez csak kín mindkettőtöknek.
ez az egész olyan, hogy te szerelmes vagy a párodba d mégis mással KELL lenned de attól még ugyanúgy gondolsz rá, ha szülinapja, ha névnapja van.
Szerintem az még megbocsátható, ha megcsal a párod, abban az esetben ha megbeszélitek a dolgot és sikerül megoldani a problémát ami odáig vezetett.
De ha szerelmes lesz másba (tényleg szerelmes nem csak vágyakozik rá), akkor már olyan távolság van kettőtök között, amit nem lehet megoldani. Lehet hogy terápiával megoldható, bár ebben nincs tapasztalatom, de inkább el kell engedni egymást.
Ez az én véleményem, 28/F, nem kell elfogadnod.
Jogos a dühöd, de szerintem nagy hülyeséget csináltál, hogy visszaengedted. Nem egy egyszeri elgyengülésről volt szó, henem egy huzamosabb ideig tartó viszonyról. És ő vajon miért nem szakított.
Az meg abszolut a minimum, hogy TELJESEN megszakítják a kapcsolatot, ha így döntött, hogy veled marad. Szerintem kár nyújtani, mint a rétestésztát: ott kell hagyni a palit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!